Tesettür Giyimde İnce Püf Noktaları

Bazı genç kız ve kadınlar yaşam tarzlarına uygun giyinmeyi tercih etmektedirler. Kış ve diğer mevsimlerde bu tarz yani yazlık tesettür giyim bu insanların vazgeçilmezidir.

Tesettür Giyim Hakkında

Başını örten ve İslami bir hayat tarzını benimsemiş genç kızların ve kadınların giyim tarzına genel bir ifade ile ” tesettür giyim ” denmektedir.

Tesettür giyime talep zamanla moda dünyasında da bu ihtiyaca cevap verebilecek biçimde bir tesettür moda sektörünün doğmasına sebep olmuştur.

Yazlık Tesettür Giyim

Yaz ayının gelmesi ile birlikte moda dünyası da renk renk cıvıl cıvıl yeni ürünleri müşterilerinin beğenisine sunmuştur. Genç kız ve kadınlar ilgi ile yeni sezon yazlık tesettür giyim ürünlerini takip etmekte ve araştırmaktadır.

Tesettür giyimde özellikle yaz aylarında rahat tasarımlar ve ince, terletmeyen kumaşlar çok önemli. Zaten tamamen vücudu kapatan giysiler tercih edilmek zorunda olduğundan kumaşın cinsi ve rahatlığı ile kesimin özelliği çok belirleyici olmaktadır.

Bu yaz da tesettür giyimin bir numaralı markası olan moda selvim hanımlara çeşit çeşit ürünlerle çok sayıda seçenek sunmaktadır. Yazlık tiril tiril elbiseler, zarif bluz ve gömlekler, şık kombinlerden gözünüzü alamayacaksınız. Seçim yapmak hiç de kolay olmayacaktır.

Yine ince kumaştan rafine kesimli pardesüler ve feraceler, rahat kullanımlı tunikler sizlerin beğenisine sunulmuştur. Bu yaz sezonunda da renk seçenekleri ve beden seçenekleri ile hanımların olağanüstü ilgisi ile karşılaşmıştır.

Tesettür Giyimde Püf Noktaları

Hanımlara yaz sezon alışverişlerinde yol gösterecek bazı püf noktalarını aktarmak gerekir:

– Öncelikle vücudunuzu iyi tanıyın. Beden ölçünüzü tam alın. Örneğin; çok kısa boylu bir hanımsanız tunik ve ferace boyunu çok hassas ayarlamanız gerekmektedir.

– Evinizde var olan gardırobunuzu gözden geçirin ve yaza hazırlanın. Eldeki giysilerinizi satın almayı düşündüğünüz yeni giysilerle kombinleyecek şekilde tasarlayın. Böylece az bir bütçe ile bir çok kombin oluşturabilirsiniz.

– Asla bedeninizden bir büyük beden giysi satın almaya kalkışmayın. Bu kesinlikle yanlış bir yaklaşımdır. Sonuç çok başarısız olacaktır.

– Desenleri karıştırmayın. Yani çiçekli bir tuniğin altına çizgili bir pantolon giyilmez. Bu son derece yanlıştır. Bu hataya düşmeyin.

– Yazlık tesettür kıyafet seçiminizde kumaş tercihiniz çok önemlidir. Sıcak bir yaz günü için ince viskon ya da pamuklu kumaşlardan seçilmiş giysiler her zaman doğru tercihlerdir.

 

 

 

Bir cevap yazın