Tesettür Giyimde Gri Renk Nasıl Kombinlenir?

 

Bluzu Cepli Kışlık Kombin KNZ5040-S VizonSert geçen kış günlerinde hem tesettürünüzü koruyarak hem de şık bir şekilde giyinerek kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Özellikle her sezon kendini yenileyen tesettür sektörü bu kışta mükemmel tasarımlar ile tesettürlü bayanları mutlu etmeyi başarmaktadır. Etek, pantolon, tesettür elbise, bluz, tunik, pardesü, kaban, kap modelleri ile herkesin beğenisini kazanacak giyim ürünleri bulunmaktadır. Hem günlük hem de özel günler için çok tercih edilen tesettür elbise her renk ve model seçenekleri ile uygun fiyatlarla satılmaktadır. Kombinleri yaparken önemli olan renklerin uyumunu da sağlamaktır. Gri rengi hangi renklerle kombinlemesi gerektiğini bilmeyenler için aslında pek çok alternatif bulunmaktadır. Gri kombinleri hangi yan renkler ile birleştirmeliyiz ?

 

 – GRİ VE SİYAH RENGİN UYUMU

Gri renkte uzun bir elbise tercih ettiğinizde üzerinize siyah bir kaban tercih edebilirsiniz. Ayrıca üzerine seçmiş olduğunuz aksesuarlar ile de kombininizi hareketlendirebilirsiniz. Bu sezonun modası olan kürklü mantoları da kullanabilirsiniz. Kürklü kaban tercih edecekseniz eğer mutlaka siyah tercih etmelisiniz.

 

 – GRİ KAZAKLAR İLE KOT PANTALONLARIN UYUMU

Gri triko yada kazaklar tercih ettikten sonra altına kot pantolon giyebilirsiniz. Spor bir hava kazandırmak istiyorsanız bu kombine spor ayakkabıda ekleyebilirsiniz. Daha klasik bir tarz oluşturmak isterseniz içinize beyaz bir gömlek giyebilirsiniz. Takım gibi görünmesini isterseniz eğer altına gri bir pantolon giyebilirsiniz. Gri kumaş pantolonlar ile de güzel bir stil oluşturabilirsiniz.

 

 – GRİ RENGİN BORDO İLE UYUMU

Gri renge en çok siyah renk yakışmaktadır. Siyah renkten sonra griyi bütünleyen en güzel renk bordodur. Bordo renk bir elbisenin üzerine gri kaban yada hırka tercih edebilirsiniz. Lame ayakkabı ve lame çantalarda bu tarz kombinler için uygun olmaktadır. Portföy çanta modellerini tercih etmeniz daha uygun olmaktadır.

 

 – PLİSELİ ETEKLER İLE GRİ RENGİN UYUMU

Gri rengin kombinlenmesinde sıkıntı duyanlar için bir diğer alternatifte pliseli gri bir etek üzerine giyilebilecek yeşil bir triko kazak kombini çok doğru bir tercih olmaktadır. Ayrıca bu tarz kombinlerde mutlaka uzun çizmeler kullanılmalıdır. Eşarp yada şal tercihi konusunda da düz renk ve desensiz modeller olması gerekmektedir.

Bir cevap yazın