Tesettür Giyimde En Sevilen Parçalar Nelerdir?

Tesettür parçaların her biri sezonun modasına uyum sağlayacak biçimde tasarlanmaktadır. Aynı zamanda farklı tarzları da kapsayan bu moda akımı içerisinde birbirinden çeşit ürün yer almaktadır. Desenli kumaş yelekler ve ceketler bu sezonun en sevilen ürünleri arasına girmeyi başarmıştır.

Tesettür giyim kategorisinde yer alan bu ürünler ile şıklığı arttırmak mümkün. Aynı zamanda boru paça pantolonların üzerine tercih edilen uzun tunikler de tesettür giyim kombinleri oluşturmaktadır. Her bir ürün belirli kategoriler altında ayrılarak o şekilde satışa çıkarılmaktadır.

Tesettür Giyimde Desen Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Modayı yakından takip edenler için bu sezon desenli kumaş tasarımlar ön plana çıkmıştır. Desenli kumaş ile hazırlanan elbiseler, etekler ve üst giyim parçaları kombinleri daha şık forma sokmaktadır. Yalnız desen kullanımının oranına da dikkat edilmesi gerekmektedir. Herhangi bir parçada kullanılan desen diğer parçalarda kullanılmamalıdır.

Kombinlerde yalnızca bir parça ön plana çıkarılarak tarz hazırlanmaktadır. Üstelik şık parça önerilerinde de bu tek ürün öne çıkarılmaktadır. Her bedene uygun birbirinden farklı parça desenli kombinlerin yıldızlı ürünü olarak kendisini göstermektedir.

Desenli Kumaş Parçaların Kombinleri Nasıl Yapılır?

Tarzını öne çıkarmak isteyenler için desen kullanımı en önemli noktalardan biridir. Hazırlanan her bir parça kombinleri şık forma sokmaktadır. Aynı zamanda desenli kumaş ile tasarlanan parçalar ile kombin hazırlamak isteyen kişiler diğer parçalarda sadelikten yana olmalıdır.

Sade renk ve desensiz kumaş pantolon ve üst giyim ürünü ile üzerine desenli ceket tercih edilmelidir. Aynı şekilde desenli tesettür elbise modellerinin üzerine alınan ceket tamamen sade bir formda hazırlanmalıdır. Pek çok kişi bu benzersiz görünüm ile hem tarzını göstermekte hem de şık kombinler oluşturmaktadır.

Sade Tarzı Benimseyenler Nasıl Parçalar Seçmelidir?

Sade tarzı benimseyenler için önerilen parçalar arasında düz kesim elbise ve etekler öne çıkmaktadır. Aynı şekilde A kesim eteklerin üzerine tercih edilen salaş gömlekler de günlük kombin görünümüne yardımcı olmaktadır. Herkesin severek kombinlediği jean pantolonların üzerine bluz seçimi yaparken sade desensiz kumaş tercih edilir. Sade bir tarz oluşturmak için renklerin de açık ve birbiri ile yakın olması beklenmektedir.

Ürünlerimizi daha detaylı incelemek için https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın