Tesettür Giyimde En Güzel Kombin Önerileri

Tesettür giyimde isterseniz tek parça isterseniz de birden çok parça ile kombinler yapabilirsiniz. Yapılan en büyük yanlışlardan biri ise büyük desenli parçalar ile yine göz alıcı desenli eşarp veya şalların kombinlenmesidir. Kıyafetlerinizde desenli tercih ediyorsanız eşarbınızı sade tutmanız daha hoş bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır. Birçok farklı çeşit tesettür kombin parçaları ve aksesuarları için mutlaka mutlaka modaselvim.com internet adresini ziyaret etmelisiniz.

Kombin Önerileri

En çok tercih edilen modeller arasında yer alan tunikler ile isterseniz şık isterseniz de spor bir görünüş elde edebilirsiniz. Tuniğinizin ön plana çıkmasını istiyorsanız beyaz pantolonlar ile kombinleyebilirsiniz. Ya da tunik ve pantolon tercihinizi aynı renklerden yana kullanarak boyunuzu olduğundan daha uzun gösterebilirsiniz. Tunik ve pantolon çeşitleri için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Özellikle ilkbahar ve yaz aylarının vazgeçilmez parçası olan elbiseler ile birbirinden şık ve rahat tesettür kombin elde etmeniz mümkün. Geniş renk yelpazesi ile modaselvim.com da pek çok ürün bulabilirsiniz. Örneğin kolları nakışlı siyah elbise ile başörtüsü olarak nakışların renginde bir eşarp tercih ederek bir bütünlük sağlayabilirsiniz.

Başka bir alternatif ile her mevsim ve her tarza uygun modelleri ile gömleklerdir. İsterseniz kot pantolonlar ile spor şıklığı, isterseniz etekler ile daha klasik bir görüntü elde edebilirsiniz. Pek çok gömlek modeli ve zengin renk seçenekleri ile modaselvim.com internet adresinde dilediğiniz gömleği bulabilirsiniz.

Çok tarz duran bir başka seçenek ise tulumlardır. Düz renk tutumlarınızı isterseniz yine düz renk eşarplar veya şallar ile kombin yapabilir isterseniz de desenli tercih ederek kombinlere hareket katabilirsiniz. Birbirinden şık tulum modelleri için modaselvim.com internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Abiye Tesettür Kombin Önerisi

Abiye kıyafetlerde tül, güpür, pul, dantel gibi detaylı pek çok seçenek bulunmaktadır. Abiye tesettür kombini yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur görsel bütünlüğü sağlamaktır. Kıyafetiniz ile başörtünüz uyumlu olursa şık bir görüntü elde edersiniz. Modern ve şık bir görüntü için en çok tercih edilenler arasında tek renk kombinleri yer almaktadır.

Tesettür kombin modellerimizi görmek https://www.modaselvim.com/kombin-elbise için sayfamızı ziyaret ediniz.

 

 

 

Bir cevap yazın