Tesettür Giyimde Büyük Bahar İndirimi

2020 ilkbahar-yaz koleksiyonu tesettür giyim tasarımları müşterilerin beğenisine sunulurken aynı zamanda büyük indirim fırsatı ile keyifli alışveriş imkanı sunulmaktadır. Modaselvim tesettürlü hanımlara abiye, düğün, nişan, kına kıyafetleri yanı sıra günlük giyim elbise tasarımları da sunmaktadır. Hanımların vazgeçemedikleri modaselvim zarif ve rahat modellerini şimdi de büyük indirimlerle müşterisiyle buluşturmaktadır.

Tesettür Giyim İndirim

Tesettür giyim indirim ve outlet seçenekleri ile müşterilerine uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ve aynı gün kargo avantajı sunmaktadır. Modaselvim her zevke uygun ürün çeşitliliği ile beraber büyük beden olarak da imalat yapmaktadır. Tesettür giyim indirim olanağı 38,40,42,44,46,48,50 ve 52 beden çalışılmış tüm ürünlerde vardır.

Modaselvim tesettür giyimde dikkat çeken çok özel modelleri, kaliteli kumaş, zarif detay ayrıntıları ile herkesin zevkine hitap etmektedir. Her ortamda sizlere eşlik eden şık ürünleri avantajlı fiyatlarla da sizlere ulaştırmak hedefinde olan modaselvim moda dünyasındaki önemli yerinin farkındadır.

Müşterilerinin ilgi ve sadakatini, ürünlerini hanımlara avantajlı fiyatlarla ulaştırarak ödüllendirmek, teşekkür etmek arzusundadır. Baharı rengarenk, şık ve rahat modellerle karşılarken keyifli alışveriş için de müşterilerini desteklemek niyetindedir.

Modaselvim zaten outlet ürünlerle devamlı indirimli ürünler çeşitliliğini arz etmektedir. Tesettürlü hanımların şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşayarak yılın yeni moda trendlerini yakalayabilmeleri için fiyat avantajlarını da sağlamaktadır. Moda severlerin dikkatini çeken çok özel modeller çok özel fiyatlara sunulmaktadır. Herkesin tarzına hitap eden tesettür giyim modellerine kolaylıkla ve uygun fiyata ulaşılabilmesi amacıyla % 50, % 60 oranlarında indirimler yapılmıştır.

Sezonun gözde parçaları olan Tunikler, özellikle fırfır detaylı tunikler çeşitli renk ve beden seçenekleri ve % 40lara varan indirim oranları ile satışa sunulmuştur. Çok ilgi gören kolyeli ikili tesettür takımlarında indirimler ise % 30- % 40 civarındadır. Modern, spor tarzın vazgeçilmez modellerinden olan kapüşonlu ikili tesettür takımlarda indirimler % %20 civarındadır. Şık modellerden olan kolları pul payetli fermuarlı feracelerde indirimler ise % 50 oranlarındadır. Otantik çiçek desenli elbiselerde ise indirimler % 50- %60 civarındadır.

Keyifli, rahat ve hesaplı alışveriş için siteyi ziyaret etmeniz yeterlidir. Site üzerinden yapacağınız alışveriş ile aynı günde kargo yapılan ürünlerinize en kısa sürede ulaşacaksınız.

Bir cevap yazın