Tesettür Giyim Ürün ve Fiyatları Nasıl Olmalıdır?

Tesettürlü giyim günümüz şartlarında birçok kişi tarafından kullanılan ve tercih edilen bir üründür. Bununla alakalı tesettürlü bayanlar için birçok internet sitesi yer almaktadır. Büyük markalar sadece tesettürlü bayanlar için çok sayıda ürünler oluşturmaktadırlar.

Tesettür Çeşitleri Nelerdir?

Bir araştırma yaptığımız da tesettür ile alakalı o kadar çok çeşitli ürünler karşımıza çıkabilir ki, kişilerin bu ürünlere ulaşımı da oldukça kolaydır. Modaselvim internet mağazası incelendiğinde hem ürün çeşitliliği olarak hem de fiyat olarak birçok ürün karşımıza çıkmaktadır. Her kesimden insana uygun gelecek ürün çeşitliği ile rakiplerinden bir adım olan mağaza da çeşitli kampanyalarda yapılmaktadır. Özel günlerde olmak üzere bu kampanyalardan herkes yararlanabilmektedir.

Ayrıca internet satışı da yapılmaktadır. Kapıda ödeme fırsatı ile de çok cazip kampanyalar uygulanmaktadır. Ürün olarak tesettür abiye modelleri, tunikler, elbiseler, feraceler, kabanlar, kazaklar ve çeşitli kombinler bulunmaktadır. Ayrıca site incelendiğinde fiyatı düşen ürünlerin olduğu bir kısımda yer almaktadır. Ayrıca çeşitli sosyal medya hesapları da bulunmaktadır. Hem renk olarak hem de model olarak çok geniş bir kitleye ulaşabilmektedir. Böylece müşteri memnuniyeti de en üst düzeyde olacaktır.

Ürün ve Fiyat Çeşitliliği

Fiyat olarak araştırıldığında emsallerin aksine çok yüksek oranda indirim de yapabilmektedirler. Yeni sezon ürünlerin de tesettür ürünler bulunmaktadır. 2022 yılına ait sezon sonu ürünlerde ise çok cazip fiyat politikası izlenmektedir. Ürünlerin kalitesi tartışmasız çok yüksektir. Kullanan kişilerin müşteri memnuniyet yorumları incelendiğinde olumsuz olarak çok az yoruma rastlanılmaktadır.

Sipariş edilen ürünlerin gönderimi de çok kısa bir zaman sürmektedir. Ayrıca iade ve değişim de hemen yapılmaktadır. Beden seçeneği ile de çok geniş bir kısım bu siteyi alışveriş için tercih etmektedir. Büyük beden ürünlerinin de sitede bulunması yaş olarak da herhangi bir sınırlama getirmemektedir. Herhangi bir sorun yaşandığında site tarafından çok hızlı dönütler ile geri bildirimler yapılmaktadır.

Böylece memnuniyet en üst düzeyde yaşanmaktadır. Kısacası Modaselvim mağazası rakiplerinin aksine her zaman hem uygun fiyatlı hem de kalite olarak en önde olan firmalar içerisindedir. Kalitenin asla tesadüf olmadığı site incelendiğinde görülecektir.

Detaylı bilgi edinmek için: https://www.modaselvim.com/

Bir cevap yazın