Tesettür Giyim Nerelerde Kullanılır?

 

Y.G.S         Son zamanlarda Türkiye de kılık kıyafet konusunda hareketlilikler yaşanmaktadır. Bayanların ve genç kızları yeni moda ve trend olarak kullandıkları kapalı giysi olarak bilinen tesettür giyim konusunda aşırı hareketlikler yaşanmaktadır. Mağazalardan, moda dergilerinden, kataloglar da internet online alışveriş sitelerinde reklam olarak tesettür giyim modellerine çok fazla rastlanmaktadır.

 

           Tesettür giyim tarzına duyulan büyük ilgi sebebiyle www.modaselvim.com online alışveriş sitesi olarak birçok marka ve modeller çıkardık.

 

Bildiğimiz kadarıyla bayanlar aldıkları kıyafetlerde seçim konusunda oldukça zorlanırlar. Çünkü aldıkları kıyafet ile vücut tiplerinin uyum sağlayarak şık ve tarz olmak isterler. Bu sayede hem stillerini ortaya koyarak çekici ve alımlı olurlar hem de giydikleri kıyafetin şıklığını ve markasını ortaya sunarlar. Bu sebeple kıyafet alırken pey bir zorluk çektikleri söylenmektedir. www.modaselvim.com online giyim sitesi olarak bayanları bu tür sorunlarına çözüm bulduk hem de büyük ilgi duydukları tesettür  giyim tarzına büyük çeşitlilikler kazandırmış olduk.

 

 Tesettür giyimde hangi çeşit elbiseler vardır?

 

Tesettür giyime duyulan ilgi sebebiyle çeşitlilikler artmaktadır. Fakat tesettür giyimin olmazsa olmazlarında birisi ise başörtüsüdür. Başörtüsü çeşitleri eşarp, şal gibi çeşitlerden oluşmaktadır. Tesettür giyim tarzını seçe bir bayan başörtüsü ile tamamlaması gerekmektedir. Giyim tarzı olarak ise tesettür elbise, tesettür abiye, tesettür, tunik, tesettür farece, tesettür pardösü gelinlik hatta iş elbiseleri gibi birçok kıyafet çeşitleri kazanmıştır.

 

Bayanların normal günlük hayatlarında kullandıkları tesettür elbise türleri genellikle tunik o-pantolondan oluşan kombinlerdir. Özel gecelerde ise abiye veya uzun elbise modellerini tercih etmektedirler. Düğün nişan kına bayram gibi günlerde ise uzun etek gömlek veya bluzdan oluşan kombinleri tercih etmektedirler. Başörtüsünde ise genellikle pantolon tunik ten oluşan kombine şalı tercih etmektedirler. Abiye ve etek bluz veya etek gömlekten oluşan kombinler de birbirinden şık eşarp modelleri tercih etmişlerdir.

 

Bu kombin çeşitlerinin şıklığını artırmak için çeşitli aksesuarlar eklenmiştir. Abiyelerde genellikle şık gösterişli şık taşlar tasarlanarak estetik güzelliği ortaya çıkmıştır. Tuniklerin bazılarında bel kısmında kemer veya yaka kısmında çeşitli modelle tasarlanmıştır.

 

Bluz ve gömlek de ise boyun kısmında model veya boncuk vb. gibi değişi modeller tasarlanmıştır. www.modaselvim.com online alışveriş sitesi olarak müşterilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek kıyafetler her bedene ve boya göre mevcuttur. İnternet sitesini ziyaret ederek beğendiğiniz ürünlerinden sipariş edebilirsiniz. Müşteri memnuniyeti her zaman kendimize ilke edinmişizdir.

 

Bir cevap yazın