Tesettür Giyim Kot Ceket Kombinleri

tesettür kombinTesettür giyimin en önemli bölümünü oluşturan şıklık ve kapalılık gün geçtikçe moda tasarımcıların yeni tasarımları ile albenisi daha çok arttırıyor. Özellikle son yıllarda trend olan ve bu trendliğini hem yaz hem de kış her yeni sezon sürdüren kot ceket modelleri tesettür giyim kombin içerisinde iddiasını sürdürüyor.

 

Mevsim geçiş dönemlerinde hem iddialı hem de kadınların kurtarıcı giyim parçasından olan kot ceketler tesettürlü kadınların en fazla tercih ettikleri tesettür giyim ürünleri arasında yer almaktadır. Kot ceket tesettür kombinleri spor tarzda şıklık arayan tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla rağbet görmektedir. Ancak sadece spor şıklık değil aynı zamanda modern şıklık içinde kot ceket tesettür kombinleri yapılabilir. Modern şıklık için yapılması gereken tesettür kombin ise, şık bir elbiseye ya da etek üzerine tamamlayıcı olarak kot ceket giymektir. Aynı zamanda maksi tesettür elbise modellerini giymek isteyip elbisenin açıklığından dolayı giyemeyen tesettürlü kadınlar kot ceket ile maksi elbiseyi tamamlayarak hem şık hem de göz alıcı bir şıklık elde edebilirler.

 

 Tesettür Elbise Ve Kot Ceket Kombini

 

Tesettür giyimde tesettür uzun elbiselerin en önemli kapatıcı görevini üstlenen kot ceket modelleri, özellikle sonbahar ve ilkbahar mevsimlerinde kot ceketler çok fazla tercih ediliyor. Mevsim geçişlerinde gerçekleşen hava soğumalarından dolayı tesettürlü kadınların ilk tercihleri arasında kot ceket modelleri yer almaktadır. Kot ceketler her türlü renk ve modelde tesettür elbise üzerine yakıştığı için bu tesettür giyim kombin çok kolay olacaktır. Hem şık hem de modern bir tesettür kombin için uzun bir elbise üzerine kot ceket giyerek harika bir kombin elde edilir. Başörtü olarak ise elbiselerin tonlarında bir başörtü tercih edin. Bu kombine aksesuarda eklenerek daha göz alıcı haline getirilebilir.

 

 Etek Ve Kot Ceket Kombini

 

Sokak modasının da etkisinin üzerinde olduğu etek kot ceket tesettür kombini kapalı kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Kot ceket modellerinin en fazla tercih edildikleri etekler ise kalem etek ve akordiyon pileli etekler olmaktadır. Kalem etek ve akordiyon pileli etekler dışındaki modellerle de çok şık tesettür kombin oluşturmaktadır. Kot ceket modelleri soğuk havalarda olduğu kadar sıcak havalarda da tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla tercih ediliyor.

Bir cevap yazın