Tesettür Giyim İndirim Modelleri Nelerdir?

Tesettür giyim kapsamında sitemizde pek çok ürün ile uygun fiyata karşılaşabilirsiniz. Farklı model ve ölçü imkânlarıyla sizlere tercih kolaylığı sunmaktayız. Modaselvim tesettür giyim indirim sitesi olarak sizlere sunduğumuz hizmetleri detaylı bir şekilde aktarmaya çalıştık. Gelin yazımızı inceleyelim.

İlkbahar Yaz Fırsatları Nelerdir

Mevsim değişikliği ile birlikte girdiğimiz ilkbahar sezonu kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor. Sitemizde sunduğumuz avantajlı ürünleri inceleyebilirsiniz. İlkbahar ve yaz fırsatları kapmasında sunduğumuz şifon detaylı farklı tasarım ve renkte tuniklerimiz mevcuttur. Ayrıca günlük olarak kullanabileceğiniz spor farklı renklerde desenli üçlü kombinli tunikler yer almaktadır. Çıtçıtlı, beli lastikli tunikler, kot pardösüler, kemerli tesettür elbiseler ve şifon abiyelerde ilkbahar yaz sezonunun sıklıkla tercih edilen kampanyaları ürünleri arasında yer almaktadır. Dijital baskılı, şifon elbiseler, fularlı bluzlar için sizlere farklı renk ve desende ürünler sunmaktayız. İlkbahar ve yaz fırsatları kapmasında pek çok ürüne erişim sağlayabilirsiniz.

Tesettür Dış Giyim Seçeneklerimiz

Dış giyim ürünlerimiz dâhilinde elbise, tunik, kombin ürünler, kot, bluz, gömlek, triko, etek ve pantolon çeşitleri sunulmaktadır. Özellikle yeni sezon ürünleri dâhilinde düğmeli tesettür elbiseler ve takım tesettür elbiseler büyük indirime sahip bulunmaktadır. Kapüşonlu takım elbiseler ise günlük rutinlerinizde sizlere rahatlık sağlayacaktır. Bluz ve gömlek modellerinde ise yakası fularlı, fermuar detaylı bluzlar ön plana çıkmaktadır.

Tesettür Evde Giyim Modellerimiz

Evde giyim ürünlerinde öncelik rahatlığa verilmektedir. Ürünlerin rahatlığı ön plandadır. Özellikle takım modellerin sıklıkla tercih edildiğini belirtebiliriz. Gülkurusu ve füme renkleri gibi haki ve bordo, lacivert tonları da kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği renklerdir. Bu ürünler tesettür giyim indirim kapsamında incelenebilir.

Uygun Fiyatlı Sonbahar Kış Ürünlerimiz

Kış sezonunun kapanmasıyla büyük bir indirime giren ürünler arasında kış ve sonbahar sezon ürünlerinden bahsedebiliriz. Ekoseli tesettür tunikler, kapüşonu kürklü trençkotlar, kemer detaylı tesettür elbiseler sıklıkla tercih edilen sezon ürünleridir. Ayrıca dış giyimde tercih edilen kaban ve ferace ürünlerinde de dikkate değer bir indirim söz konusudur. Süet pardösüler de kürk yakalı kaşe kabanlar gibi uygun fiyatlı kullanışlı ürünlerdir.

 

 

Bir cevap yazın