Tesettür Giyim Alışverişinde Mağaza, Site Ve Sosyal Medya Kampanyaları

tesettür giyim kampanyaTesettür giyim kullanıcıları her geçen gün artmakta olan bir giyim çeşididir. Özellikle kamu alanında var olan sınırlamaların kaldırılması neticesinde tesettür giyim konusunda talep artmıştır. Bu nedenle tekstil alanında tesettür giyim konusunda ciddi ilerlemeler yaşanmıştır.

 

 Tesettür Giyim Mağazalarında Alışveriş Kampanyaları

 

Her giyim alanında olduğu gibi tesettür giyim alanında da satın alma işleminin gerçekleştirildiği birçok kanal bulunmaktadır. Mağazalar ilk ve en temel alışveriş alanlarını oluşturur. Kıyafet dokusuna, kumaşına bakmak, deneme imkanı gibi sunduğu avantajlar vazgeçilmez bir nitelik oluşturmaktadır. Ancak eleman maliyeti, dükkan kirası, elektrik gibi giderlerin fazlalığından dolayı genelde ürüne ulaşmak daha pahalıya mal olmaktadır. Ancak kurumsal ya da direk tedarikçiden alınan ürün kapsamında kampanyalar ve fiyat konusunda esneklikler olmaktadır. Bu da tesettür giyim kampanya beklentisinin mağaza kanalı oluşmasına beklenilen ölçüde imkan vermemektedir.

 

 Tesettür Giyim Sitelerinde Alışveriş Kampanyaları

 

İnternet kanalı ile yapılan tekstil alışverişleri her ne kadar ürünü denemek veya dokunmak kadar tatmin edici olmasa da ürün görsellerinin kaliteli olması, görselde bulunan mankenin vücut ölçülerinin verilmesi, ürün kumaş bilgilerinin yer alması neticesinde beklentileri karşılamaktadır. Ayrıca maliyetlerin herhangi bir mağazaya oranla düşük olması neticesinde ürün fiyatları da her bütçeye hitap eder bir hal almaktadır. Bunun yanında tesettür giyim kampanya konusunda ücretsiz kargo, 3 al 2 öde, yüzde elli, yüzde otuz gibi yapılan çeşitli kampanyalar her geçen gün internet alışverişinde artışa neden olmaktadır. Çeşitli siteler kanalıyla kullanıcı yorumlarına ulaşabilmek, sitenin güvenirliğini ölçebilmek de neredeyse mağaza kadar mümkün olmaktadır. Bir de aynı ürünü birkaç yerde bularak fiyat karşılaştırması sağlanabilmekte ve çok daha uygun fiyata sahip olunabilmektedir.

 

 Sosyal Medya Kanallarında Alışveriş Kampanyaları

 

Sosyal medya en sık kullanılan ve vakit geçirilen yerlerdir. Bu kanallarda canlı çekimler yapılması, sürekli çekiliş ve kampanyalara ulaşabilme imkanları bulunsa da mağaza ve internet siteleri kadar güvenilir değildir. Özellikle faturasız ürün alışverişlerinde yaşanılan problemlerin çözüme ulaşması engellenmektedir. Bu nedenle üründe oluşan problemin kanıtlanabilirliği diğer alışveriş kanallarına oranla çok daha azdır. Yine de alışveriş yapıldığı takdir de gelen kargoyu açmadan kargo firmasından gelen yetkiliyi göndermemek bir nebze çözüm oluşturmaktadır.

 

Bir cevap yazın