Tesettür Dış Giyimde Yeni Trendler Nelerdir?

Tesettür dış giyim ürünlerinde trendler her sezon değişiklik gösterebilmektedir. Tercih edilen dış giyim ürünlerinde model kadar renkte önemli bir unsurdur. Tarzınızı en iyi şekilde yansıtabileceğiniz parçalar arasında dış giyim ürünleri önemli bir yer tutmaktadır. Bu sezon genel olarak petrol, vizon, haki, indigo, ekru, somon ve gül kurusu renklerinin trend olduğu söylenebilmektedir.

Tesettür Dış Giyimde Hangi Kumaşlar Tercih Edilir?

Dış giyim ürünlerinde tercih edilen kumaşlar yaz aylarında ve kış aylarında farklılık göstermektedir. Genel olarak yaz ayları için tercih edilen dış giyim ürünlerinde hava alan kumaşların kullanılması ve terletmemesi tercih sebebi olmaktadır.

Yaz aylarında kullanılabilecek olan dış giyim ürünlerinin kumaşı keten, pamuklu, poplin, şile bezi veya krep olabilmektedir. Sık olarak ise pamuklu ve keten kumaşların yaz aylarında sıklıkla tercih edildiği söylenebilmektedir. Kış aylarında ise tesettür dış giyim ürünlerinin daha sıcak tutacak olan ve soğuklardan koruyacak olan kumaşların kullanıldığı ifade edilebilmektedir.

Tesettür Dış Giyimde Trend Olan Renkler Nelerdir?

Dış giyim ürünleri genel olarak kişinin diğer kullanım sağladığı kıyafetlerle uyumlu olmalı ve bütünlük sağlamalıdır. Özellikle kış aylarında tesettür modasına uygun olarak koyu renklerin daha fazla tercih edildiği görülmektedir. Ancak kişinin tarzına göre bu durum değişiklikte gösterebilmektedir.

En fazla tercih edilen dış giyim renkleri ise mor, siyah, lacivert, kahverengi, taba, gri olarak bilinmektedir. Açık renklerde ise beyaz, bej ve ekru gibi renklerin tercih edilirlik oranının yüksek olduğu söylenebilir. Ancak pembe, yeşil, mavi, bordo gibi canlı renklerin de tesettür dış giyim ürünlerinde özellikle son zamanlarda oldukça fazla görülen renkler arasında yer aldığı söylenebilir.

Tesettür Dış Giyimde Beden Seçimi Nasıl Olmalıdır?

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde müşterilerin en fazla yaşadığı endişe doğru bedeni seçmek konusunda yaşanmaktadır. Moda Selvim internet sitesi üzerinden vereceğiniz siparişlerinizde kendi bedeninizde bulunan ürünleri rahatlıkla sipariş verebilirsiniz.

Tam kalıp tercih eden kişilerin kendi bedenini sipariş vermesi yeterli olacaktır. Daha dökümlü ve bol durmasını istediğiniz durumlarda ise normalde tercih ettiğiniz bedenden bir beden büyük sipariş vermeniz durumunda istediğiniz görüntüyü elde etmeniz mümkün olacaktır.

Tüm dış giyim ürünlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/dis-giyim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın