Tesettür Abiyelerle Uyumlu  Aksesuarlar Nelerdir?

Özellikle abiyeler söz konusu olduğunda bütünlemek için aksesuar çeşitleri kullanılır. Tabii bu konuda abiyenin türüne ve rengine bağlı olarak farklı aksesuar modelleri tercih edilmelidir. Elbette bununla beraber tesettür abiye seçimi yapılırken organizasyona göre de aksesuar seçimi ön plana çıkar. Bu gibi birçok Kriter kapsamında farklı takılar ya da kıyafete uygun değişik aksesuar modelleri tercih edilebilir. Tabii Zaten yeni sezon abiye modelleri geniş ürün yelpazesi sağladığı için pek çok aksesuar modeli keyifle kullanılabilir.

Tesettür Abiye Modeller İçin Hangi Takı Aksesuarlar Kullanılabilir?

Abiyeler için genelde aksesuar söz konusu olduğunda daha çok takım modelleri değerlendirilmektedir. Bu konuda daha zarif ve saadet tasarımı altında sunulmuş küpeli veya kolye öne çıkabilir. Çünkü tesettür abiye modelleri zaten gösterişli bir etki oluşturur. Bu etkiyi dengeleyebilmek için ise zarif bir küpe veya kolye ile bileklik tercih edilebilir. Bu bileklik hem el için hem de ayak bileği için kullanım imkanı olarak değerlendirilebilir. Altın ya da gümüş olarak fark etmeden seçim yapılması mümkün.

Tesettür Abiyeye Uyumlu Aksesuarlar Nelerdir?

Takı çeşitlerinin yanı sıra aynı zamanda tesettür abiyeleri uyumlu birçok aksesuar modeli ön plana çıkar. Genelde bu aksesuarlar zaten abiyenin üzerinde özel olarak hazırlanmış şekilde üretimden geçerek sunul. Örneğin payet tasarımı ile beraber güzel bir aksesuar elde edilmektedir. Son dönemde sim detayları yine şık bir aksesuar etkisi yaratmaktadır. Kemer bölgesinde taşlı görsel üzerinden aksesuarlar yine hoş bir görüntü sağlama şansı verir. Özellikle kıyafetin değişik bölgelerindeki taş süslemeli modeller harika bir aksesuar etkisi yaratıyor.

Tesettür Abiyeler İçin Kullanılacak Çanta ve Ayakkabılar Nelerdir?

Elbette abiyeler için bir aksesuar söz konusu olduğunda çantalar ve ayakkabılar vazgeçilmezdir. Bu konuda özellikle daha kısa tutma yeri bulunan çantaları tercih etmek gerekir. Hatta hiçbir şekilde tutma yeri olmayan küçük cüzdan şeklindeki çantalar abiyelerle uyumlu olarak kullanılabilir. Diğer yandan topuklu ayakkabılar bu konuda tercih sebebidir. Elbette abiyenin modeline bağlı olarak Yine farklı kalınlıklara sahip değişik uzunluklardaki topuklu ayakkabılar da kullanılabilir. Genelde ise siyah ve kahverengi ile benzeri koyu renkli tondaki ayakkabılar öne çıkar. Tabii bu durumda yine elbisenin rengine bağlı olarak farklılık yaratabilir.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın