Tesettür Abiye Tercihleri

 

C.M.N - Göğsü ve Manşeti Güllü Abiye MHR0116 Mavi (1)Yaz kış fark etmeksizin organizasyonlar, davetler hızla devam etmekte. Bu yüzden bayanların sürekli olarak bir abiye ihtiyacı mevcut olmaktadır. Abiye seçiminde bulunurken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar ve püf noktalar mevcut olmaktadır. Fakat bu durum tesettür abiye olduğunda, bayanlar biraz daha dikkatli olmalıdır. Tesettür abiye bulmak ta, seçmekte daha zor olmaktadır. Çünkü genel olarak her il de tesettür abiye satan mağazalar bulunmamakta, bulunsa dahi yeteri kadar model mevcut olmamaktadır. Bu durumda imdadınıza modaselvim adresi yetişiyor. Moda selvim adresini ziyaret ederek, son trend ve modaya uygun tesettür abiyeleri bir arada bulabilirsiniz.

 

Tesettür abiye seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

 

C.M.N - Göğsü ve Manşeti Güllü Abiye MHR0116 Mürdüm (1)Öncelik ile her türlü kıyafet seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken ilk husus vücudumuzu tanımak ve buna uygun giyinmek olmalıdır. Örneğin ince bir fiziğiniz var ise dar ve vücudunuzu güzel gösterecek abiyeler tercih edebilirsiniz. Fakat kilo probleminiz mevcut ise, dar kesim kıyafetler kusurlarınızı daha da gözler önüne serecektir. Bu yüzden bu tip fiziğe sahip olan bayanların daha dökümlü abiyeler tercih etmeleri, fiziklerini daha güzel gösterecektir. Bir diğer önemli husus ise, içerisinde rahat hissettiğimiz modeller ve abiyeler seçmeliyiz. İçerisinde rahat hissettiğiniz bir kıyafet ile kendinizi çok daha güzel hissedebilirsiniz. Son olarak tesettür abiye seçiminde bulunurken, içinde bulunduğunuz sezon renklerini ve trendleri de göz önüne alarak modaya uygun tercihler yapabilirsiniz. Böylece modern çizgiyi çok daha kolay yakalayabileceksiniz.

 

Tesettür abiye trendleri nelerdir?

 

C.M.N - Seyyar Dantel Pelerinli Elbise MHR0522 Siyah (1)Tesettür abiyeler bu sezon hiç olmadığı kadar hareketli ve şık. Modaselvim aracılığı ile tüm bu trend abiye elbiselere aynı anda göz gezdirebilirsiniz. Dilerseniz trend abiyeler hakkında kısa bir bilgi verelim;

 

Tesettür abiyeler bu sezon daha soft renklerde olmakta. Düz bir elbise gibi gözüken modellere dikkat çekici detaylar eklenmiş ve çekiciliği arttırılmıştır. Örneğin düz bir balık elbisenin kollarına düğme detayları ve üzerine sezonun modası olan zincir detaylardan eklenmiş ve bu detaylar bir kolye havası katmış olmaktadır.

– Yine balık elbiselerin etek kısımlarında ve kol kısımlarında kullanılan fransız dantelleri ile hem sade hem de şık bir görüntü elde etmeniz mümkün.

 

Bir cevap yazın