Tesettür Abiye Seçimi

Özel günlerde kadınların tercih ettiği giyim ürünleri şüphesiz abiyeler olmaktadır. Bu anlamda son yıllarda tesettür abiyeler çok sık tercih edilmektedir. Gittikçe popüler hale gelen tesettür model abiyeler özel günlerde şık bir görünüm sunmaktadır. İster gösterişli ister sade bir model olsun birçok farklı tesettür abiye modelleri ile karşılaşmak mümkündür.

Tesettür Abiye nedir?

Tesettür giyim gün geçtikçe kendini yenilemektedir. Tesettür kıyafetler arasında kadınların özel günlerde giymeleri için sunulan abiyeler oldukça şık ürünler arasında yer almaktadır. Kapalı bayanların özel günlerde tercih ettiği şık giyim ürünlerine tesettür abiye denilmektedir.

Bu tür abiyeleri her kadın giyebilmektedir. Ancak yaşa ve fiziğe uygun bir şekilde kombin yapmak çok önemlidir. Öncelikle giysilere uygun eşarp seçimi çok önemli olmaktadır. Elbiseler çok desenli ve göze çarpan bir model ise mutlaka eşarp seçimi sade olmalıdır. Elbiseler daha sakin ve sade bir model ise onu tamamlayacak eşarplar ile gecenin en şık kadını olabilmek mümkündür.

 

Nasıl Tesettür Abiye Tercih Edilmelidir?

Tesettür abiyelerde mutlaka yaşa ve fiziğe uygun model seçiminin yapılması gerekir. Hafif toplu bayanlar için dar, pullu, payetli veya balık modelleri çok uygun olmamaktadır. Bu tarz abiyeler onları olduklarından daha kilolu gözükmelerine neden olacaktır. Bu nedenle daha sakin ve detay barındırmayan tesettür abiyelerin seçimi bu kadınlar için daha doğru olabilir. Ayrıca bu kadınlar çok renkli kıyafetten kaçınmaları gerekir. Bel kısmına kadar dar olan ve aşağısı A formunda inen modeller daha doğru bir seçim olabilir.

Bunun yanı sıra elbise seçiminden sonra uygun aksesuar seçimi de çok önemlidir. Elbiseye uygun bir ayakkabı seçimi daha şık bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaktır. Takı kullanmayı seven bayanların eşarplarına takacakları şık aksesuarlar ile hem takı görünümü verilmiş olunur hem de şık görünüme kavuşulur. Eğer mevsim kış mevsimi ise şık bir kaban ve pardesü ile yaz mevsimi ise tiril tiril bir ferace ile ihtişamlı bir görünüme kavuşmak mümkündür.

Tesettür abiyeler arasında renk seçiminde çok önemlidir. Genellikle kahverengi ve siyah gibi renkler ile kombin yapılsa da daha canlı ve renkli modelleri tercih edilebilmektedir.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın