Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

Mart ayının bitmesi ve yaz sezonunun gelmesiyle birlikte yaklaşan davet ve etkinlikler için tesettür abiye modellerine ilgi yoğun. Raflarda ve online mağazalarda yerini alan abiye modelleri hızla tükenirken model çeşitliliği de göz kamaştırıyor. modaselvim.com sitesi de tesettür abiye konusunda en iddialı sitelerden biri olmakla beraber fiyat ve kalite açısından oldukça dikkat çekiyor.

Sezonun Gözdesi Olan Renkler Nelerdir?

Her zaman popülerliğini koruyan siyah lacivert ve zümrüt yeşili renklerinin yanı sıra bu sezon pastel renklere olan ilgi oldukça yoğundur. Morun tonlarından biri olan lila rengi sezonun iddialı renklerinden biri. Pastel renklerle birlikte en az onlar kadar popüler olan diğer renkler de toprak tonları.

Pudra, leylak, vanilya, bej, ekru, bronz ve gülkurusu renklerinde model çeşitliliği oldukça fazla. Bu renklerin yanı sıra mürdüm, bordo, indigo, petrol, gold, antrasit, saks mavisi ve fuşya renkleri de sitede bulunuyor.

 

Sezonun Gözdesi Kumaşlar Nelerdir?

Yaz sezonu denilince akla gelen ilk kumaş turu şüphesiz satendir. Dokusu ve inceliği ile tesettür abiye modellerinde sık sık tercih edilir. 90’lı yılların ardından ülkemizde tekrar popüler olan bu kumaş türü sadece tesettür abiye modellerinde değil gömlek ve pantolon kategorisinde de göze çarpıyor. Saten kumaşın yanı sıra şifon kumaş da en çok tercih edilen modellerden biridir.

Hafif bir kumaş türü olması ve ister dökümlü durması ister de düz durmasıyla birlikte tasarımlarda göz kamaştırıcı bir hal alabiliyor. Dantel kumaş ile de süslenebilen çeşitli tasarımlar ise abiye modelini daha romantik bir görünüme kavuşturuyor.

Düz kumaşların yanı sıra parlak taş işlemeli kumaşlar da oldukça popüler olmakla beraber her yaş grubuna hitap ediyor. Diğer kumaşlara nazaran daha ağır bir kumaş olan krep kumaş da bu kategoride yerini alıyor. Çeşitli renkler ve işlemeler ile karşımıza çıkan bu kumaş türleri sezonun en gözde kumaş türleri arasında.

Abiye Üzerine Nasıl Bir Şal Takılır?

Saten kumaşların üzerine görünümü bir bütün gibi devam ettirmek için ipek şal modelleri tercih edilebilir. İşlemeli elbiseler ile düz şallar tercih ederken düz elbiseler için de desenli modeller tercih edilebilir.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın