Tesettür Abiye Modelleri İle Şık Davetler

Tesettür abiye modelleri ile istediğiniz özel ve şık davete katılabilirsiniz. Sonbaharın gelmesi ile bahar düğünleri de bir kenara kalkmış durumda fakat bu sizi abiye modellere karşı soğutmasın. Kış düğünü yapmayı planlayan birçok çift var. Üstelik sonbaharda nişan, söz ağırlıklı özel günlerin de takvimlerde yer kapladığı biliniyor. Bu davetlerde de size zarafet katacak bir abiye modeline ihtiyacınız olacaktır. Havaların soğumaya başlaması ile özel davetler de kapalı alanlara çekilmeye başladı. Tesettür abiye modelleri de kışlık modeller olarak yeniden dizayn ediliyorlar. Bunların birçok örneği ve çeşidi görücüye çıkmış durumda. Moda Selvim de abiye modellerini güncelleyenler arasında. Boncuk ve taş detaylar ile şıklığı artan tesettür abiye elbiseler ile yeni sezona hazırız.

Abiye Tercih Ederken Hangi Renkleri Seçmeliyiz?

Abiye alışverişleri kadınlar için her zaman kararsızlık taşır. Modeli ve rengi ayrı dert konusudur her zaman. Şık bir model bulsa bile istediği rengi bulamayan hanımlar olabiliyor. İstediği rengi istediği modelde göremeyenler de oluyor bazen. Bu soruna bulunacak çare ise sıra ile karar vermek. Önce alacağınız abiye modeline karar vermelisiniz, sonra ise rengine. Renk seçiminde mevsimin etkisi büyük, malum sonbahar ve artık renk skalamız daha durgun tonlarda. Yaz aylarının bitimi ile canlı ve sıcak tonlara ara verdik. Şimdi daha ziyade mat, baharat tonlar ve pastel renkler ağır basıyor. Size tesettür abiye modellerimizde renk önerimiz ise, eğer açık tonlar istiyorsanız gülkurusu, pudra, buz mavisi, petrol yeşili, kırmızı, indigo, taba, somon, bebe mavi, mürdüm, gold, ekru, gibi renkler sizin için güzel bir alternatif olacaktır. Eğer koyu tonlardan yana iseniz o zaman, Siyah, zümrüt, saks mavisi, Lacivert, Bordo, Mor, Haki yeşili gibi renkler iyi bir alternatif sunacaktır.

Abiye Elbiseleri Hangi Başörtü Modelleri İle Tamamlayabiliriz?

Abiye elbiseler hem kumaş özelliği olarak ve hem de gösterişli detayları ile dikkat çekici bir modeldir. Bu dikkat çekici parçayı yine kendi gibi Dikkat çekici bir parça ile bütünlemek gerekir. Şifon şal modelleri örneğin, abiye modelleri tamamlayan harika bir kumaş yapısına sahiptir. Tafta şallar da yine parlak yüzeyi ve albenisi yüksek duruşu ile size şıklığı vaat eden modellerden bir tanesi. Moda Selvim online alışveriş adresinde yer alan başörtü modelleri içerisinde hazır dikim şal ve bone türleri de mevcut. Bu farklı alternatifleri de tesettür abiye modelleriniz ile tercih edebilirsiniz. Hem şifon kumaş ile de böyle hazır dikim şal örnekleri var. Son zamanlarda çapraz pileli detaylar ile hazır şal modelleri de moda. Bu trende şal çeşitleri ile tesettür abiye kombininizi tamamlayabilirsiniz. Eğer şal kullanmayı sevmiyorsanız eşarp çeşitleri ile de iyi bir kombin yapabilirsiniz. Yüzeyi parlak ve canlı eşarp modelleri size harika alternatif olacaktır. Tesettür abiye seçiminize uyum sağlayacak bir diğer başörtü çeşidi ise krep kumaş ile imal edilen modeller olacaktır. Yine hazır dikim ile başa kolay bağlanan, krep kumaş şallar da Moda Selvim bünyesinde mevcut.

www.modaselvim.com Sitesinden Almak istediğiniz abiye ve şal modellerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Evinizde, iş yerinizde, hatta arabanızda ya da bir cafe’de kahvenizi yudumlarken siparişinizi verebilirsiniz. Hızlı kargo farkı ile aynı gün içinde ürünü teslim almanız da mümkün. Kolay ve avantajlı alışveriş hizmeti sunan Moda Selvim sizi bekliyor.

Bir cevap yazın