Tesettür 2022 Sezonu Ve Şık Parçalar

Tesettür modası oldukça geniş şekilde incelenen alanlardan biridir. Tüm parçaların özel tasarım ürünler olarak hazırlanması da kişilere alışveriş imkanı sunmaktadır. Moda olan parçalar kişilerin aradıkları tüm ürünleri onlara yeni görünümler sunacak şekilde hazırlanmıştır.

2022 sezonu içerisinde şıklığı üzerinde taşımak isteyenler için birbirinden farklı tesettür parça sitemizde mevcut hale getirilmektedir. Kategorilerin her biri tesettür parça önerileri ile kişilere şıklık oluşturmaktadır. Aynı zamanda parlak ve taşlı kumaş detayları ile hazırlanan parçalar bu sezonun görselliğini arttırıyor.

Payet Kumaş İle Tasarlanan Şık Tesettür Bluz ve Abiye Modelleri

Payet kumaş kullanımı her sezon şıklığı yansıtan malzemelerden biridir. Özellikle üst giyim kategorilerinde yer alan parçaların bu payet kumaş detayları içermesi ürünlerin şıklık oranlarını da arttırmaktadır. Sezonun sevilen ürün çeşitlerinden biri olan boncuk işlemeli tesettür abiye modellerinde de payet kumaş kullanımları yaygındır.

Özel davet kombinleri hazırlama adına tercih edilen bu payet işlemeli balık formunda tasarlanan abiyeler en kurtarıcı parçalar olarak bilinmektedir. Yenilenen kategorilerin tamamında kişilerin bedenine uyacak şekilde bu abiyeler yer almaktadır.

Parlak Taş İşlemeleri İle Tasarlanan Tesettür Ceket Modellerinde Yeni Sezon

Parlak taş işlemeleri ile tasarlanan tesettür ceket modelleri en şık ve en kullanışlı ürün olarak gösterilmektedir. Ceketler tesettür giyimin dış giyim kategorilerinde yer almaktadır. Kısa ve diz hizasında tasarlanan bu ceketler kadife ve süet kumaşı ile hazırlanmaktadır.

Vatka detayları ve yaka kısmında bulunan parlak taş işlemeleri ile son zamanların en popüler hale gelen ürünlerinden biridir. Üstelik bel kısmının vücuda tam oturması fiziği de güzel göstermektedir. Birbirinden şık renk kullanımları ile beraber bu ceketler sezona ayrı bir hava kazandırmaktadır.

İkili Takım Görünümü Oluşturacak Ürün Seçenekleri İle Kombin Çeşidi Oluşturma

İkili takım görünümü oluşturmak adına tercih edilen pantolon ve ceket modelleri birden fazla kumaş çeşidinde hazırlanmaktadır. Süet kumaş ve normal kumaş kalitesinde hazırlanan bu takımlar ofis için ve gün içerisinde olan davetler için tercih edilmektedir. Haki yeşili, mavi ve hardal sarısı renklerinde tasarlanan bu ürünler her bedene göre ayarlanarak satışa çıkarılmaktadır.

Detaylı bilgi edinmek için: https://www.modaselvim.com/

Bir cevap yazın