Spor Tunikler Nasıl Kombinlenmelidir?

Günlük giyimin kurtarıcı parçaları haline gelen spor tunikler, kombinlenmesi en kolay parçalardır. Özellikle spor giyimi seven hanımların gardrobunun vazgeçilmezi olan bu tunikler, en şık kot pantolon ile kombin edilebilir. Ancak günlük hayatında pek fazla kot giymeyi tercih etmeyenler kumaş bilek boy pantolonlar ile de çok güzel kombin yapabilirler.

Spor tuniklerin bir başka avantajı da etekler ile de kullanılabilmesidir. Tesettür giyimin iki vazgeçilmez parçasını renk uyumunu yakalayarak kullanabilirsiniz. Spor tuniklerde bu sezon kapüşonlu modelleri daha sık görmekteyiz. Renk tonlarında ise canlı kırmızı, mavi ve yeşil dikkat çekenler arasındadır. Spor tunikler üzerine tercih edilecek baskılı şal modelleri ile spor şıklığı yakalamak daha kolay olacaktır.

Kombin Şıklığı Nedir?

Kombin şıklığı, bir kaç parçanın uyumlu olarak seçilmesi ile elde edilen giyim tarzıdır. Uyumlu parçalar genellikle kombin olarak adlandırılır. Yeni sezonda kombin şıklığı elde etmek, takım olarak satılan parçalar sayesinde daha da kolaylaşmıştır. Kombin şıklığı yalnızca şık giyim değil, günlük giyim, abiye, dış giyim vb. her zaman yapılabilmektedir.

Bu yıl kombin şıklığını takım kıyafetler oluşturmaktadır. Özellikle alt ve üst giyimde geçen aynı ya da benzer detaylar tamamlayıcı unsur olarak görülür. Her iki parçanın aynı detaylara sahip olması göz yormayan, hoş bir giyim şıklığı sağlamaktadır.

Kış Sezonunda İkili Takım Modası Nelerdir?

Kış sezonun gelmesi ile birlikte triko takımlar sitede yerini almaya başlamıştır. Kış aylarında sizleri sıcacık hissettirecek triko ikili takımlar etekli ve pantolonlu olarak iki farklı şekilde tercih edilebilir. Güzel giyinmeyi seven hanımların başlıca tercihi olan ikili takımlarda yalnızca triko değil farklı kumaşlara sahip takımları da tesettür giyimde sıklıkla görmekteyiz.

İkili takım modasında her iki parçanın da aynı renklere sahip olduğunu görmekteyiz. Eğer ki takımda kullanılan herhangi bir detay varsa örneğin çizgi, çiçek desen vb. bu detayların her iki parçada göz yormayacak şekilde görebiliriz.

Daha sade kombin tercih edenler sadece renk uyumunun sağladığı ikili takımları kullanabilirler. İkili takım modasında kemer, zincir gibi detaylarda öne çıkmaktadır. Takımın renk yoğunluğunu azaltmak için kullanılan aksesuarlar ikili takım modasının olmazsa olmazları arasında yer almaktadır.

Tüm ürünlerimizi incelemek için https://www.modaselvim.com/tunik  sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın