Sonbahara Uygun Abiye Modelleri Nelerdir?

Abiye modelleri sezona uyum sağlayan ince detayları ile keşfedilmeyi bekliyor. Özellikle bu sezon tül kumaş detayları ile hazırlanan tesettür abiye modelleri kendi içerisinde bir şıklık yarışı oluşturmaktadır. Bej renkte tasarlanan bu tüllü abiyelerin tüm elbiseyi tül sarması da ince ayrıntılardan biridir.

Bel kısmı tam üzerine oturan tesettür abiye modellerinin üst beden kısmında ise dantel detayları yer almaktadır. Hakim yaka bu elbiseler kabarık etek şeklinde hazırlanmıştır. Pek çok kişi söz ve nişan etkinlikleri için hem kendi hem de davetlere özel hazırlanan bu abiyeyi tercih etmektedir.

Saks Mavisi Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

Mavi abiye modelleri özellikle tesettür modası içerisinde önemli bir yere sahiptir. Her bedene uygun tarzda yeni abiyeler üretilmektedir. Abiyelerin volan ve parlak etek detayları göz kamaştırıcı özelliklerinden biridir. Pek çok kişi parlak tafta kumaştan tasarlanan bu abiyeleri satın almaktadır.

Abiyelerin saks mavisi olması da parlaklığı arttırmaktadır. Yeni sezon içerisinde en sevilen ürünlerden biridir. Üstelik bu abiyeler nişan ve benzeri davetlerde de giyilmeye uygundur. Bisiklet yaka abiye modelleri rahattır. Yaka kısmının herhangi bir açılma durumu da ortadan kalkmaktadır.

Her Bedene Uyum Sağlayan Abiye Modelleri Nelerdir?

Her bedene uyum sağlayacak abiye modelleri sitemiz içerisinde yer almaktadır. Farklı kumaş yapılarında özel olarak tasarlanan abiyeler hem şık hem de fiziği ince uzun göstermeye yardımcı olmaktadır. Birbirinden estetik görünüm kazandıran abiye modelleri en şık ürünlerden oluşmaktadır.

Bel kısmında kemer ve kuşak detayı bulunan ürünler de beden seçimlerini olumlu etkilemektedir. Sezon boyunca farklı bedenlerde ürünler hazırlanmaktadır. Her ürün kişilerin rahat edecekleri formda tasarlanmaktadır. Ürünlerin ince detayları şık ve estetik görünüm sunmaya devam etmektedir.

Kadife Kumaş Detayları İle Hazırlanan Abiyeler Nelerdir?

Kadife kumaş detayları abiyelerin en estetik halini oluşturmaktadır. Bunun yanında düz kesim olan kadife abiye modelleri zarif duruşa sahiptir. Bordo ve lacivert renklerinin hakim olduğu bu abiye modelleri sezonun beğenilen ürünlerinden biri haline gelmiştir. Kadife kumaş yapısı yumuşak bir dokuya sahiptir. Aynı zamanda belinde bulunan kuşak detayı da abiyeye hareket kazandırmıştır.

Tüm ürünlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın