Sonbahar-Kış Modasında Hırka Kombinleri

 

Sonbahar ve kış modasında salaş hırkaların yeri çok ayrıdır. Sonbaharın ruhu okşayan melankolisi ve kış aylarının sıcaklık arayan etkisi ile trikolar dolaplarımızda vazgeçilmez konumunu aldı. Ilık havaların yavaştan soğuk havalara döndüğü bu mevsim geçişlerinde en iyi giyim alternatifi elbette triko ve hırka modelleri oluyor. Özellikle hırka modelleri kullanım bakımında ayrı bir kolaylık ve rahatlık taşımaktadır. Günlük tesettür kombininize kolay adapte olan hırka çeşitlerinizde her tarz giyim ile bütünlüğü yakalayabilirsiniz.  Değişken hava koşullarında rahatlıkla üzerinize geçirebilir ve fikir değiştirdiğinizde çıkarıp çantanıza kaldırabilirsiniz. Rüzgarlı havalarda, soğuktan emin olamadığınız zamanlarda kolunuza çantanız ile bir hırka modelini de ekleyebilirsiniz. Bu aylarda hırka modellerini moda kılan en önemli unsur rahat kullanım sunması ve şık bir tamamlayıcı parça olmasıdır. ModaSelvim vitrininde yer alan triko ve hırka modellerinin desen ve doku kalitesi kullanıcılarını özellikle memnun bırakmaktadır. şıklığa kalite ile eşdeğer nitelikte sahip olmak istiyorsanız ModaSelvimin alternatif modellerini yakından takip etmelisiniz.

Hırka Modelleri Nasıl Kombin Yapılabilir

İstediğiniz spor bir kombin ise, kot pantolon modelleri ile hırka modellerini bir araya getirerek oldukça şık bir kombin elde edebilirsiniz. Triko hırkalar tesettür giyimi seçen hanımlarında en gözde giyim parçalarından biridir.  Tesettürlü hanımlar hırka kombinlerini çoğunlukla tunikler ile tercih ediyor. Kot pantolon,  tunik modeli ve triko hırka ile harika bir spor şıklığı yakalayabilirsiniz. Başörtüsü olarak da eşarp ve şal modelleri arasında spor ve geometrik motiflere sahip ya da düz renk olanları tercih edebilirsiniz. Daha klasik bir stil ise size hitap eden, bu durumda kumaş bilek boy pantolonlar ile lazer kesim ayrıntılara sahip tunik modellerini bir araya getirebilirsiniz. Hırka ve uyumlu renk, motif içeren bir eşarp ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz.

Hırka Kombinlerinde Ayakkabı Tercihi

Ayakkabılar hem bir ihtiyaç hem de tarzımızın en iyi temsilcileridir.Hırka kombini yaparken kış ve sonbahar aylarına uyumlu ayakkabı türleri seçilmelidir. Önü bağcıklı deri botlar, yandan fermuarlı süet botlar ya da mevsimlik modellere sahip espadril ve Oxford stil ayakkabılar ile stilinize gösteriş katabilirsiniz. Yeni sezon giyim konseptinde kadife ve süet dokuya sahip ayakkabı çeşitleri de ön plana çıkmakta. Bu çeşitler ile de gayet şık ve hem klasik stile göre, hem de spor tarza uygun kombinler yapabilirsiniz.

 

Birbirinden şık ve tarz kombin alternatifleri için www.modaselvim.com adresini ziyaret edin.

Bir cevap yazın