Sezonun Her Tarza Hitap Eden Tesettür Elbise Tasarımları

 

Tesettür modasında bu sezon yenilikçi tasarımlar yer almaktadır. Özellikle canlı renklerin ve farklı kumaş yapılarının öne çıkması sağlanmaktadır. Bayanların tesettür modasını yakından takip etmeleri ve tarzlarına en uygun seçenekleri bulmak istemeleri, çeşit bolluğuna neden olmaktadır. Kaliteli ürünler, çarpıcı tasarımlar ile bir araya getirilmiştir. Her bayanın kendi tarzına uygun elbise seçeneklerini bulması amacı ile tasarımlar oluşturulmuştur. Tasarımlar meydana getirilirken trend unsurlar, tasarımlar üzerinde uygulanmıştır. Tesettür elbise modelleri kategorisinde öne çıkan uygulamalardan biri dantel detaylardır. Bu sezon kışlık elbiselerde bel bölgesinde uygulanan dantel kemerler dikkat çekmektedir. Üst bedenden oturan ve tek kısmında dökümlü olan uzun elbise modellerine, dantel detayları uygulanmaktadır.

 

 Sezonun Trend Tesettür Elbiselerinde Renk Ve Aksesuar Detayları Nelerdir?

 

           Tesettür elbise modellerine yönelik öne çıkan diğer bir tasarım ise kolye kullanılarak tasarlanan elbiselerdir. Düz kesim ve şık elbiseler, üstlerine kolye şeklinde aksesuar detayları eklenerek oluşturulmaktadır. Örme elbiseler ve kadife kumaş kullanımı ile oluşturulan elbiseler ise en çok kullanılan modeller arasında yer almaktadır. Sezonun en trend ürünleri arasında kadife elbiseler yer almaktadır. Elbiselerde nakış kullanımı görülmektedir. Özellikle uzun etekli ve kışlık elbiselerde, yaka kısmında oluşturulan renkli detaylar nakış kullanılarak oluşturulmuştur. Elbiselerde ağırlıklı olarak bordo, haki ve antresit renkleri kullanılmıştır. Bu renkler sezonun en trend renkleri olarak belirlenmektedir.

 

           Tesettür elbise kesimleri düz ya da beden oturan modeller şeklinde tasarlanmaktadır. Düz kesim örme ve triko elbiseler, farklı kemer tasarımları ile şekillenmektedir. Bu elbiseler ister düz ister kemer kullanımı ile volanlı etek yapısına sahip bir görünümde kullanılabilmektedir. Örme elbiseler hem şık bir yapıya sahiptir hem de kışın soğuk şartlarından korumaya yönelik tasarlanan modellerdir. Gri, haki ve mor renklerde oluşturulan örme elbiseler trend ürünler arasında yer almaktadır. Genel olarak bakıldığında elbiseler aksesuar ve nakış ayrıntıları meydana getirilmektedir. Aksesuar kullanımı ve elbiseler uygun şal seçimi, bayanların tarzını ortaya koyması açısından önem taşımaktadır. Her bayanın kendine uygun seçenekler ile buluşması sağlanmaktadır.

 

Bir cevap yazın