Sezonun Boyfriend Ceket Modelleri

Yeni sezon tesettür giyim ürünlerine ulaşmak isteyen kişiler tesettür giyim sitelerine giriş yapmaktadır. Tüm yeni sezon tesettür ürünlerinin yer aldığı bu site içerisinde modaya uygun dış giyim ürünlerinden biri olan boyfriend ceketler bulunmaktadır. Boyfriend ceket modasını kendi tarzına uyarlamak isteyen hanımlar kesimi ve renkleri ile en çok tercih edilen modellere göz atmaktadır. Farklı renkler ile her tarza hitap edecek şekilde ayarlanan bu ceketler ilkbahar ve yaz sezonunun tamamında yer almaktadır.

https://www.modaselvim.com/2021-ilkbahar-yaz

Boyfriend Tesettür Ceket Modelleri

Yeni sezon tesettür giyim modasını yansıtan parçalardan biri ceketlerdir. Oluşturulan ceket kategorisi içerisinde yer alan boyfriend ceket modelleri pek çok farklı tarza hitap etmektedir. Salaş ve modern tarza sahip olan hanımların kullandığı bu ceket modelleri sırtın bedene tam oturması ve yakasının hakim yaka şeklinde tasarlanması ile dikkat çekmektedir. Göz kamaştırıcı renklere sahip olan bu ceket modelleri sezonun en beğenilen parçalarından biri olmayı başarmıştır. Kollarının uç kısımlarında bulunan taş ve düğme detayları da cekete hareket kazandırmaktadır.

Boyfriend Tesettür Ceket Modellerinde Renk Seçenekleri

Boyfriend ceket modelleri arasında kendi tarzına uyum sağlayacak model satın almak isteyen hanımlar ilk olarak beden ve renk seçimlerine dikkat etmektedir. Bu sezon ceket modasını baştan yaratan boyfriend ceketler, renk seçenekleri ile oldukça etkileyici özelliğe sahiptir. Uçuk pembe, kırmızı, sarı ve yeşil renkleri ile yaz aylarını yansıtacak canlılığa sahip olan bu ceketler farklı pek çok kombinde de kullanılmaktadır. Renk seçeneklerinde soft renklerde bu sezonun modasına uyum sağlayacak şekilde pudra tonlarında belirlenmiştir.

Boyfriend Ceket Modelleri İle Kombin Oluşturma

Boyfriend ceket seçenekleri arasında uçuk pembe rengini tercih eden kişiler yan parça seçimlerinde daha sade tercihler yapmaktadır. Koyu renk boru paça jean pantolon üzerine ceket boyu uzunluğunda ekru renk bluz seçimi yapılmaktadır. Üzerine alınan uçuk pembe ceket ise kombini havaya kaldıracak parçalardan biridir. Aynı renk eşarp ya da şal seçiminin yapılması kombindeki parçaların birbirleri ile olan uyumunu öne çıkarmaktadır. Bu kombinde düz taban spor ayakkabı seçimi ve renkli omuz çantası tercihi en doğru seçim olacaktır.

 

Bir cevap yazın