Renkli Yazlık Feraceler

Yaz aylarında dış giyim ürünleri arasında en rahat kullanım imkanı sunan feracelerdir. Ferace modelleri her sezon farklı şekilde tasarlanarak vitrinlerde yerini almaktadır. Son sezon yazlık ferace modelleri arasında canlı renk ve renkli feraceler bulunmaktadır. Renklerin kendini bu kadar belli etmesi ile birlikte hareketli bir sezon modası olduğu gözlemlenmektedir. Kırmızıdan sarıya, maviden pembeye pek çok renk seçeneği ile yazlık ferace modası hareketli geçmektedir.

Kırmızı Renk Ferace İle Yazlık Kombin Önerisi

Yazlık ferace alışverişi yapacak olan kişiler, farklı renk ve modelde tasarlanan ferace modellerine göz atmaktadır. Sezonun en kendini gösteren renklerinden biri olan kırmızı renk feraceler ile akşam davetlerine uygun pek çok kombin önerisi bulunmaktadır.

Siyah İspanyol paça kumaş pantolonun üzerine kırmızı gömlek tercih edilmektedir. Bu kombinin üzerine giyilen kırmızı renk ferace ise kombinin net duruşunu sergilemektedir. Siyah rugan topuklu ayakkabılar ile rugan el çantası bu kombini şık bir havaya sokmaktadır.

Sarı Renk Ferace İle Günlük Tesettür Kombini

Sarı renk eğlenceli ve tatlı duruşu olan renklerden biridir. Bu renkte tasarlanan feraceler ise günlük kombin oluşturmada hanımlara yardımcı olmaktadır. Sarı renk tunik ve bol paça pantolonun üzerine tercih edilen sarı ferace, tam anlamıyla tesettür takım görünümünü oluşturmaktadır.

Bu kombinin altına beyaz spor ayakkabı ya da uygun sandalet seçimi doğru görünümün elde edilmesine yardımcı olacaktır. Aynı zamanda spor çantası ya da omuz çantası kombinin rahatlığını ve spor şıklığını ön plana çıkaracak olan yardımcı parçalardan biridir.

Yeni Sezon Yazlık Ferace Modelleri Nelerdir?

Sezonun kendini en net gösteren ferace modelleri, hanımların zevklerine yönelik hazırlanmıştır. Tarzları ve renkleri ile pek çok kişinin ilgisini çeken ferace modelleri askılarda yerini almaktadır. Bu modeller arasında yarasa kol, sarı ve siyah renklerde tasarlanmış ferace en beğenilen parçalardan biridir.

Modern görünümü ile yarasa kol detayı muhteşem kombinler yapılmasına yardımcı olur. Düz kesim ve bedene tam oturan modeller ise bu sezonun davet için kullanılan parçalarından biridir. Kollarında bulunan fermuar ve düğme detayları yaz aylarını simgeleyen modellerin başında yer almaktadır.

 

Bir cevap yazın