Modaselvim’de Tesettür Bluz Gömlek Modelleri

tesettürGünlük hayatta tesettür kombinler arasında yer alan bluz ve gömlek modelleri sadece tesettürlü kadınlar tarafından değil açık kadınlar tarafından da çok beğenilerek kullanılmaktadır. Tesettürlü kadınların çalışma hayatında ve günlük hayatta çok fazla tercih ettiği tesettür kombinler bluz ve gömlek modellerinden oluşmaktadır. Uzun gömlek tesettür tunikler gibi birçok farklı tunik modelleri tasarlanmaktadır. En çok rahat edilen ve bu sebep ile en fazla tercih edilen modeller arasında yer alan bluz ve gömlek modellerini birçok farklı kombinleme yöntemi bulunmaktadır. Gömlek ve bluz modellerini farklı alt giyim ürünleri ile birleştirerek harika kombinler elde edebilirsiniz. Gömlek ve bluz modellerinde tesettürlü kadınlar mutlaka kişisel zevkine ve giyim tarzına uygun modeller bulabilmektedir. Çok çeşitli modeller tasarlandığından dolayı tesettürlü kadınlar istediği kombini kendi zevki doğrultusunda oluşturabilmektedir.

Tesettür bluz ve gömlek modelleri için tıklayınız. https://www.modaselvim.com/bluz-ve-gomlek

 Tesettür Gömlek Modelleri İle Ne Tarz Kombinler Yapılabilir?

 

Uzun ve kısa tesettür gömlek modellerini rahat ve spor tarz bir eteğin içine koyarak çok şık bir kombin elde edebilirsiniz. Uzun tesettür gömlek modellerini etekli pantolon içerisine koyarak da harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Gömlek ve pantolon ile yapacağınız tesettür kombinde gömleğin üzerine yelek tercih ederek kombininizi daha da zenginleştirebilirsiniz. Kış aylarında tesettür gömleklerinizi hırkaların içerisine giyip yaka ve uç kısımlarını dışarı çıkartarak tarz bir görünüm elde edebilirsiniz. Birçok farklı kazak modelleri ile gömleklerinizi uyumlu hale getirerek harika bir kombin oluşturabilir ve hem şık hem de spor bir tarz elde edebilirsiniz.

 

 Tesettür Tunik Modelleri Nasıl Kombinlenmelidir?

 

Tesettürlü kadınlar tunik modelleri ile birçok farklı tesettür kombin oluşturabilir. Tesettür tunikleri yüksek bel etek içerisine rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Tesettür tunik ve yüksek bel etek kombinine üzerine alacağınız hırkalar ile muhteşem bir uyum elde edebilirsiniz. Özel geceler için, şifon modeller ve taş işlemeli gösterişli modelleri şık bir pantolon ve ya etek ile kombinleyerek farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Düz renge sahip tesettür tunik modellerini farklı aksesuarlar ile tercih ederek tuniğe hareketlilik kazandırabilir, alt giyim parçası olarak ise desenli etek modellerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Bir cevap yazın