Modaselvim’de Tesettür Abiye Çeşitleri

tesettür abiyeKadınların özel günlerde şık olması önemlidir. Davetli olunan yere giderken özen gösterildiği de bu şekilde anlaşılmış olunur. Baştan aşağıya gösterişli ve kaliteli bir duruşa sahip olmak, ayna karşısına geçildiğinde kendini iyi hissetmek ve güzel bulmak giyilen kıyafetler ile anlamlandırılmalıdır. Günlük şıklığın yanı sıra özel günlerde ayrı bir özen gösterilir ve saatlerce hasırlanmanın yanı sıra her kadın güzel bulunmak ve kıyafetinin beğenilmesini bekler. Tesettür sahibi kadınlar için tesettür abiye seçenekleri farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Rengine, desenine, modeline, duruşuna göre karar vererek alınan tesettür abiye çeşitleri içerisinde rahat hareket etmek de önemli bir ölçüdür. Siyah üstü pul payet şifon abiyenin, pul işlemeleri altın sarısı oluyor ve şal kullanımında renk seçmenize gerek kalmıyor.

 

Altın sarısı şal ve siyah renk topuklu ayakkabılar ile istediğiniz şıklığa kavuşmuş oluyorsunuz. Tülü simli bebe mavisi uçuş uçuş model abiye ile hem özel davetlerde hem de fotoğraf çekimlerinde oldukça güzel olacaksınız. Bebe mavisi abiyenin şal seçimi abiyenin renginde yani bebe mavisi olmalıdır. Bütünlüğü korumak bu ölçüde iyi bir fikir olacaktır. Bebe mavisi rengine abiyelerde farklı bir renk katmamak görüntü açısından faydalı olacaktır.

 

 Abiye Şıklıkları

 

Seçilen tesettür abiye ürünleri ile kendinizi iyi hissetmeniz önemli bir konudur. Hem güzel bir duruş sergilemek hem de çok fazla bütçenizi sarsmadan ürünleri seçmek ve kullanmak iyi olacaktır. Gri renk abiyelere en çok yakışan renkler arasında yerini alıyor. Önemli olan ise gri renginin nasıl bir model ile bütünlük sağlayacağı oluyor. Modeli ve renginin iyi kullanıldığı gri renk abiyeler içerisinde mutlu olacaksınız. Tülü simli model gri abiye, gri renk ince şallar ile birlikte kullanıldığında ortaya enfes bir görüntü çıkacaktır.

 

Bordo renginde hırka görünümlü abiye aldığınızda, vücut ölçülerinizdeki fazlalıklardan şikayetçiyseniz hırka model abiye olması sizleri sevindirecek. Mürdüm renk severler için lazer kesim balık model abiye iyi bir tercih olacaktır. Zümrüt rengi önü taş işlemeli abiye, zümrüt rengi şallar ile kullanıldığında bütünlük sağlanmış olacak ve ayna karşısına geçtiğinizde gözlerinizi kendinizden alamamış olacaksınız.

 

Bir cevap yazın