Modaselvim Tesettürlü Kap

Modaselvim 2021 DIŞ GİYİM Beli Bağcıklı Fermuarlı Kap 2130SL432 Gül Kurusu&Antrasitbir çok online mağaza bulunmaktadır. Modaselvim ilgili mağazalardan bir tanesidir. Bahsi geçen mağaza kolay erişilebilirliği ve uygun fiyatları sayesinde tercih edilen bir mağazadır.

 

Tesettürün Anlamı Nedir?

 

Bu kelime perdeleme, örtme, kapatma anlamlarını kapsamaktadır. İlgili kelimenin Arapça kökenli olduğu bilinmektedir.

 

Tesettürlü Giyim Ne Demektir?

 

Müslümanların vücut hatlarını kapatacak şekilde giyinmesine tesettürlü giyim denilmektedir. Erkeklerin ve kadınların tesettür giyimi farklılık göstermektedir. Bu yüzden kadınlar ve erkekler için farklı satış noktaları bulunmaktadır. Kadınlar için tesettüre uygun elbise satan online mağazalar vardır. Modaselvim ilgili mağazalardan en çok tercih edilenlerden bir tanesidir.

 

Kap Nedir?

 

Kadınların dış giyimde tercih ettikleri bir ürün çeşididir. İlgili ürün kolsuz ve kollu şekilde tasarlanmaktadır. Tesettür kap uzunluğu diz altından bileğe kadar değişebilmektedir. Bahsi yapılan ürün tesettürlü kadınlar için sık bir şekilde tercih edilmektedir. Kaplar her mevsimde kullanılabilir şekilde tasarlanabilmektedir. Fakat yaz mevsiminde daha sık kullanılan bir üründür. Kapların bir çok çeşidi bulunmaktadır.

 

Tesettür Kap Modelleri

 

Modaselvim online mağazasında çeşitli tesettür kap modelleri bulunmaktadır. İlgili modeller sürekli yenilenirler. Böylece bu modeller yeni sezona ayak uydururlar. Bir çok kap çeşidi bulunmaktadır. İlgili kaplar şu şekildedir.

 

Gizli düğmeli kap modelleri

 

Belinden bağcıklı önü açık kap modelleri

 

Belinden bağcıklı fermuarlı kap modelleri

 

Cepli kap modelleri

 

Renk şeritli kap modelleri

 

Kapşonlu ve cepli kap modelleri

 

Düğmeli kap modelleri

 

Beli lastikli kap modelleri

 

Mevsimlik kap modelleri

 

Zımba detaylı kap modelleri

 

Yırtmaç detaylı kap modelleri

 

Kemerli kap modelleri

 

Armalı kap modelleri

 

Baskılı kap modelleri

 

Bebe Yaka kap modelleri

 

Çıtçıtlı kap modelleri

 

Bu modellerin çeşitli renkleri bulunmaktadır. Ayrıca ilgili modeller kullanılan kumaş türüne göre farklılık göstermektedir. Modaselvim sahip olduğu geniş ürün yelpazesi sayesinde önerilmektedir.

 

Tesettürlü Kap Fiyatları

 

Modaselvim online mağazasına tesettür kap fiyatları sık bir şekilde sorulmaktadır. İlgili fiyatları bir çok etken belirlemektedir. Bu etkenler şu şekildedir:

 

Kabın üretildiği kumaş türü

 

Kabın üretim şekli

 

Kap için kullanılan farklı malzemeler

 

Kabın renk çeşitleri

 

Kap üretilirken kullanılan detaylar

 

Yeni sezon ürünü olması yada olmaması

Bir cevap yazın