Moda Selvim’de Yeni Moda Tesettür Giyim 

Moda, günden güne gelişmeye ve değişmeye başladı, tesettür modası da çok fazla gelişti. Bu gelişmelerle birlikte çok fazla alışveriş sitesi ortaya çıktı. En iyi sitelerden biri modaselvim.com sitesidir. Hadi, sizinle modaselim.com sitesini inceleyelim. 

Bu Site Güvenilir mi? 

Bu site güvenilir mi diye tabi ki düşünebilirsiniz. Kesinlikle güvenlidir. Alışveriş yapan müşterilerin yorumlarını okuyup güvenli olduğuna inanabilirsiniz. Dürüst ve güvenli bir sitedir. Renkli ve çok çeşitli olmasından dolayı alışverişinizi eğlenceli hale getirir. Yeni sezon koleksiyonları tesettür modası için kolaylıkla ayak uydurulur.

Çeşitli Kategoriler ve Seçenekler Vardır 

Elbise, kap/kaban, abiye, ferace, tunik, triko kategorilerinde satış yapıyor. Büyük bedenler için de güzel bir tercih olacaktır çünkü büyük beden olanlar için seçenekleri boldur. Kumaşları çok iyi ve kalitelidir. Sipariş veren kişiler severek kullanıyor.

Almak istediğiniz her şeyin rengini seçebilirsiniz. Ayrıca kombin satışları da vardır. Özel günler için nasıl kombin yapsam diye düşünmekte kurtarıcıdır.

Kombininizi tamamlamak için çanta da seçebilirsiniz. Modaya uygun, yeni sezon çantalar mevcuttur. Çantanıza uygun şal veya eşarp seçip kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Fiyatları normal fiyat aralığından daha ucuzdur ve indirim imkanları fazladır.

Moda gündemini takip eden çalışanları ile çok çeşit kıyafetleri vardır. Ayrıca 2022-23 yılının sonbahar- kış koleksiyonu da çıktı. Kış alışverişinizi bol indirimli ve güvenilir yerden yapmak sizi eminim ki mutlu edecektir.

Çocuklar için de ayrı kategorileri bulunur. Çocuğunuz ile aynı kıyafeti giyip takım olabilirsiniz.

Elbiselerin renk çeşitleri de vardır. Fiyatları çok uygun olduğu için kıyafetler çabuk tüketiyor. Kesinlikle kaçırmadan almanızı öneririm. 

Sipariş ve destek için numaraları vardır. Siteye girdiğinizde üst tarafta bu numara yazılıdır. Bu numarayla haftanın altı günü kolayca iletişim kurabilirsiniz. Numara yerine Facebook ve Instagram adreslerinden de iletişim kurabilirsiniz. Sosyal medya ile 7-24 hizmet alabilirsiniz. Sosyal medya adreslerini bulmak için sitenin üst tarafına tıklayabilirsiniz. 

Sipariş verdikten sonra kargonuzu site üzerinden takip edebilirsiniz. Sipariş ve telefon numarası- mail adresi takip etmek için yeterlidir. Sadece Türkiye değil birçok ülkeye hizmet ediyorlar. Göründüğü gibi çok çalışan bir sitedir.

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve detaylı inceleme yapmak isterseniz https://www.modaselvim.com/ adresiniz ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın