Moda Selvim’de Pardesü Detayları

Tesettür giyimde pardösü en çok kullanılan giyim parçaları arasında yer almaktadır. Birbirinden farklı model ve renk çeşitleri bulunan pardösü her kadın tarafından sevilerek giyilir. Şık ve zarif görünmek için doğru pardösü seçimi de çok önemlidir. Pardösü modelleri genellikle mevsimlik olarak hazırlanır. Yazlık ve kışlık pardösü modellerinin kıyafetlerle uyumlu olması gerekir.

Pardösü Modelleri Nasıl Seçilir?

Kadınlar için pardösü seçilirken bazı detaylara dikkat edilmelidir. Pardösüler her mevsim dışarlık olarak giyilebileceği için yazlık ve kışlık olarak tercih yapmak gerekir. Yazlık pardösüler daha ince kumaşlardan seçilir. İnce kumaşlar cilde hava aldırdığı için tercih edilir. İnce kumaşlı pardösüler vücudu da terletmez. Kışın ise daha kalın kumaşlardan pardösü tercih edilmelidir. Kalın kumaşlı pardösüler üşümeyi engellerken vücudu da daha iyi korur. Yılın birçok dönemi rahatlıkla kullanılabilen pardösüler uzun süre yıpranmadan saklanabilir. Pardösülerin vücuda uygun olması çok önemlidir. Kişisel zevklere ve beğenilere uygun pardösü çeşitleri seçilerek uygun zamanlarda giyilebilir. 

Pardösü Temizliği Nasıl Yapılır?

Her kıyafetin kumaşı ve özellikleri birbirinden farklıdır. Kıyafetlerin tamamlayıcısı olan pardösü ise uzun zaman kullanıldığı için doğru yöntemler ile temizlenmelidir. Uygun yöntemlerle temizlenen pardösü uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Pardösülerin renginin solmaması ve kumaş kalitelerinin düşmemesi için doğru temizleyiciler ile temizlenmesi gerekmektedir. Pardösülerin naylon ve ya terleten kumaşlardan üretilmeleri halinde temizliğine de ayrıca dikkat etmek gerekir. 

En Çok Hangi Pardösü Modelleri Tercih Edilir?

Kadınlar genellikle son yıllarda daha fazla pardösü kullanıyorlar. Pardösülerde zarif ve kullanışlı modeller tercih ediliyor. Uzun, ayak bileklerine kadar inen uzun pardösüler daha kullanışlı oluyor. Günümüzde bej, kahverengi ve siyah renklerde pardösüler de sık sık kullanılıyor. Yazlık pardösüler de daha fazla kot, keten, pamuklu ve likralı kumaştan ürünler tercih ediliyor.

Pardösü alırken hem kaliteli hem de uzun süre kullanılabilmesi çok önem taşıyor. Yazlık ve kışlık pardösü çeşitlerinde mevsim koşulları da göz önünde bulundurulmalı. Kışın, soğuktan koruyan daha kalın pardösüler giyilebilir. Vücudu sıcak tutacak pardösüler uzun süreli olarak da kullanılabilir. Alınan pardösünün dantel detayları olması da şıklığa önemli bir ayrıntı olarak yansır.

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve daha detaylı ürün yelpazemize bakmak isterseniz https://www.modaselvim.com/pardesu-manto adresine bakabilirsiniz.

Bir cevap yazın