Moda Selvim Tesettür Abiye’de Şıklığın Adresi

Ülkemizde son zamanlarda çok fazla tesettür kelimesini duymaktayız. Kadınların belirli yerlerini örterek giyindiği giyinme biçimi ‘’tesettür giyim’’ olarak isimlendirilir. Genel olarak Müslüman kadınlar bu giyim biçimini kullanırlar. Tesettür giyim demek illa çiçekli, küçük motifli elbiseler giymek demek değildir.

Gelişen teknoloji ve moda anlayışı sayesinde tesettür giyim de moda anlayışına uygun haline gelmiştir. Örneğin tesettür giyim tercih eden kadınlar düğünlerde, özel davetlerde şık abiyeler giymek isteyebilirler. Her yerde şık, uygun ve kaliteli tesettür abiyeler bulamazsınız. Kaliteli tesettür abiye için doğru adres modaselvim.com olarak bilinmektedir.

Neden Tesettür Abiye İçin Moda Selvim Tercih Edilmelidir?

Tesettür abiye denildiğinde akla ilk olarak internet ortamı gelmektedir. İnternet sitesinden sipariş verdiğiniz ürünler görseldeki gibi olmayabiliyor. Bu durumda da devreye modaselvim.com giriyor. İlk olarak site içerisinde çok sayıda abiye bulunuyor. Tül abiye, saten abiye, şifon abiye gibi birçok çeşitte abiyeye ulaşabiliyorsunuz. Aklınıza gelmeyecek güzellikte renkler ve modeller var. En önemlisi her bedende kadına hitap ediyor. Aynı abiyenin minimum beş rengi ellerinde mutlaka bulunuyor.

Moda Selvim Tesettür Abiye Fiyatları Nasıldır?

İlk olarak site içerisinden istediğiniz fiyat aralığını seçebiliyorsunuz. 0-40 TL, 40-70 TL,70-80 TL, 80-100 TL, 100-200 TL, 200-1000 TL aralığında fiyatlar mevcut. Renk, kumaş türü, beden gibi filtreleme seçenekleri de mevcut. Dilediğiniz gibi filtreleyip alışveriş yapabilirsiniz.

Triko tesettür elbiseler 59.90 TL’den başlamaktadır. Kadife abiye elbiseler 119,00 TL’den başlamaktadır. Ayrıca yelekli tesettür abiyeler bile mevcut. İndirim günlerinde neredeyse %70’e varan indirimler yapılmaktadır. Kemerli simli tül abiyeler ise 1389,90 TL’den 819 TL’ye düşüyor. Bu zamanlar alışveriş için doğru zaman dilimleri. İndirim günleri başladı, ürünler tükenmeden hemen size uygun elbiseyi seçmelisiniz.

İade, Kargolama ve Değişim İşlemleri Nasıl Gerçekleşiyor?

Kullanıcı kaynaklı bir hata yoksa değişim gerçekleştirilmektedir. Ürünü iade etmek isterseniz sebebiyle birlikte belirtmelisiniz. Sizden kaynaklanan bir hata yoksa iade gerçekleştirilir. 15 gün içerisinde bu işlem tamamlanır. Ürün yeniden satılabilir değilse iade alınmaz. Kargolama işlemleri ise çok hızlı gerçekleşmektedir. Siz siparişinizi verdikten sonra 24 saat içerisinde siparişiniz tamamlanır, kargoya verilir. 3 gün içerisinde de kargonuz elinize ulaşır.

Abiye ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise adresine bakabilirsiniz.

Bir cevap yazın