Moda Selvim’ de Memnuniyet

Moda Selvim internet üzerinden verdiği hizmetle uzun yıllardır tercih edilmektedir. Uzun yıllara dayanan tecrübe ile son derece kaliteli kumaşlarla çeşit çeşit tesettür giyim ürünleri müşterilere sunulmaktadır. Elbiseden pantolona pek çok ürünün bulunduğu Moda Selvim’ de müşteri kalite ve uygunluk dikkat edilen hususlardır. Müşteri memnuniyetinin önemsendiği markada müşteriler için zengin bir seçenek bulunmaktadır.

https://www.modaselvim.com/

Moda Selvim’de Ürün Çeşitleri

Tesettür giyim üzerine özelleşmiş olan Moda Selvim’ de aksesuardan dış giyime geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Birbirinden şık abiyelerin yanında günlük olarak rahatça giyilebilecek günlük elbiseler müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Bunun yanı sıra, altlı ve üstlü birçok takım bulunmaktadır. Bu takımlar, şık olabildiği gibi günlük olarak da kullanıma uygun takımlar bulunmaktadır.

Takımların ve elbiselerin yanı sıra ferace gibi tesettür giyime uygun hem mevsimlik hem de kışlık pek çok dış giyim ürünü bulunmaktadır. Aynı şekilde pantolon, etek, tunik, tulum, triko ve benzeri pek çok seçenek müşterilere sunulmaktadır. Kıyafetlerin yanı sıra şal ve eşarp gibi tesettürün olmazsa olmaz parçaları da farklı seçenekleriyle bulunmaktadır. Aksesuar olarak çanta ve ayakkabı gibi de kombin tamamlayıcı parçalar uygun fiyatlarla satılmaktadır.

Moda Selvim’de Ürün Fiyatları

Her zaman kaliteli işler ortaya çıkartan Moda Selvim, aynı zamanda uygun fiyatlarında da müşterileri gözetmiştir. Genellikle yüksek fiyatlarda olan tesettür giyim ürünleri, uygun fiyatlarıyla Moda Selvim’ de tercih edilmektedir. Bu ekonomik fiyatların yanı sıra yapılan kampanyalar ve indirimler ile de iyi bir alışveriş keyfi yaşatılmaktadır. İnternet üzerinden satış yapan Moda Selvim, hem yurtiçine hem de yurtdışına hizmet vermektedir.

Moda Selvim’de Müşteri Memnuniyeti

Tesettür giyim indirim denilince akla gelen markalardan olan Moda Selvim, müşteri memnuniyeti için değişik kampanyalar da yapmaktadır. Güvenli bir şekilde alışveriş işleminin gerçekleştiği markada sipariş takibi yapılabilmektedir. Site üzerinden kolayca yapılabilen sipariş takibi, kargoların güvenle eve ulaşmasını sağlamaktadır. Yapılan tesettür giyim indirim gibi kampanyaların yanı sıra üretilen her ürün titiz bir işlemden geçmektedir. Ekonomik fiyatların yanı sıra kaliteden de ödün verilmemektedir. Böylelikle, müşterileri her anlamda memnun kılmak sağlanmaktadır.

 

Bir cevap yazın