Klasik Giyimde Stil Sahibi Olmaya Dair İpuçları

 Klasik tesettür giyimKlasik giyinmeyi seven hanımlar için kolay şekilde stil yaratacak parçalar vardır. Bu parçalar kombinlerde kullanılarak tarz yaratılır. Klasik giyim tarzında rüküşe kaçmamak için dikkatli olmak gerekir. Zarif ama göz alıcı parçalar seçmek gerekir. Aksi halde basitliğe düşme ihtimali vardır. Her yaştan kadının klasik giyim tarzını kullanması gerektiği zamanlar olmuştur. Bu yüzden her kadının dolabında mutlaka klasik parçalar bulunur.

 

 Tesettürde Klasik Dış Giyim Tarzı Nasıldır?

 

Tesettürde dış giyim seçimleri çok önemlidir. Dışarı çıkarken mutlaka bir dış giyim ürünü seçilerek kullanılır. Tarz yaratan abayalar klasik tesettür giyim için kaliteli bir şıklık yaratır. Belinde kuşağıyla hem kullanışlı hem zarif bir parçadır. Kombinleri tamamlarken işe yarar bir üründür. Hem kot pantolonla hem kumaş pantolonla giyilmeye uygundur. Her mevsim giyilebilir. Sade düz renkte modelleri vardır. Ayrıca inci detaylı, güpürlü, nakışlı, iki renkli modelleri klasik tarzın vazgeçilmezleri arasındadır. Klasik model pardösülerin başında kürk detaylı modeller gelir. Ceplerinde, yakasında kürk detaylarıyla klasik tarzın temsilcisi olan pardösüler klas bir görünümdedir.

 

 Klasik Tarzda Tesettür Ofis Modası Nasıldır?

 

Ofis hayatı olan kadınların kombinleri klasik tarzı yansıtır. Klasik tarzda olan bol paça pantolonlar rahatlığıyla ön plandadır. Beli kemerli veya kuşaklı olan modelleri vardır. Kombini tamamlamak için taşlı veya boncuklu bluzlar gösterişli bir hava yaratır. Göğüs kısmında veya kollarında inci veya taş detayların serpiştirilmiş olması hoş bir detaydır.

 

Kombini sadelikten çıkartır. Klasik tesettür giyim içinde dar paça pantolonlarda kullanılır. Özellikle uzun ince topuklu ayakkabı giyildiğinde klasik tarz kendini göstermektedir. Mevsime göre renk seçimi yapılan dar paça kumaş pantolonlarda likralı modeller vardır.

 

 Tesettür Tarzda Klasik Etekler Nasıldır?

 

Klasik etekler içinde önden düğmeli modeller son trendler arasındadır. Boydan boya düğmelerin yanı sıra belinde kuşak kullanılır. Beli büzgülü şekilde gelmektedir. Bu eteklerde dar modellerde vardır, geniş etekli modellerde yer alır. Geniş etekli olan model ekoseli kumaştan seçilmiştir. Değişik renklerde ekoseli kumaş seçenekleri vardır. Beli kemerli olan bu etek klasik tarzın belirgin parçalarından biridir. Boğazlı, likralı body ile çok şık bir kombin sağlanır.

Bir cevap yazın