Kışlık Ve Yazlık Tesettür Giyim

 

pardesüKışlık ve yazlık tesettür giyim modelleri, mevsimlik üretilmektedir. Mevsimin havasına göre kumaş kullanılarak, istediğiniz modellerde tesettür giyim ürünleri üretilmektedir. Tesettürlü pardesü, etek, bluz, kombin, abiye, tunik, ferace, kap, kaban, tesettürlü pantolon, tesettürlü eşofman ve başörtüsü gibi birçok çeşit üretilmektedir. Şal ve türban gibi ürünler de, tesettüre girmektedir.

 

Ayrıca, başörtüsü ailesinden olan şal ve türban, pardesü, ferace ve etek ile birlikte kullanılmaktadır. Başörtüsü tek başına tesettürü oluşturmaz. Etekler mini ve transparan yırtmaçlı olursa, abiyeler transparan yırtmaçlı olursa, bluzların göğüs kısımları açık olursa ve çok dar olursa, tesettür özelliğini kaybeder.

 

BİRÇOK PARDESÜ MODELİ ÜRETİLMEKTEDİR.

 

Her yıl yeni pardesü ürünleri ile piyasaya çıkan firmalar, mevlana, fermuarlı, kapşonlu, kot, düğmeli, cepli, deri desenli, apoletli desenli ,kazayağı desenli gibi birçok modeller çıkarmaktadır. Düğme, fermuar, cep, kapşon ve özel desen özellikleri, pardesü ürünlerindeki özelliklerdir. Deri britli ve nevürlü desen özellikli üretilen pardesü çeşitleri, ‘görülmeye değer’ model çalışmalarını her yıl tekrarlamaktadır. Yeni modeller, seri üretime başlaması ve satışa geçmesi aynı anda gerçekleşmektedir. İnternet sitelerinde, kısa zamanda tükenen tesettür giyim modelleri, renk bakımından birçok tonda üretilmektedir.

 

TESETTÜRÜN KENDİNE ÖZGÜ BİR HAVASI VARDIR

 

pardesü           Tesettür giyim, edep, haya, utanma, namus ve inanç gibi kelimeleri temsil eder. İnsana özgü olan bu duyguların temsilcisi olan tesettür giyim, Anadolu kadınının geleneksel giyim ahlakının temelini oluşturmaktadır. Son derece etkili çözüm üreten firmalar, aradığınız pardesü çeşitlerini, kısa zamanda üretmektedir. Etek çeşitleri, ayaklara kadar üretilmektedir ve bol tasarımlarla üretilmektedir. Başörtüsünün en iyi takım arkadaşı olan pardesü çeşitleri, uyumlu modellerle üretilmektedir. Üretilen uyumlu modellerle birlikte, başörtüsü modelleri, özel olarak üretilmektedir. Aradığınız mükemmel modelleri, internet sitelerinden, rahatlıkla temin edebilirsiniz.

 

HER YAŞA GÖRE TESETTÜR GİYSİ BULUNABİLİR

 

Her yaşa göre model ve tasarımla üretilen tesettür giyim modelleri, kumaş ve renk bakımından, çok çeşitli üretilmektedir. Kot pardesü ürünleri, daha çok genç bayanlar için düşünülmüştür. Yaşı ilerleyen bayanlar için, sade ve koyu modeller tercih edilmektedir. Dışarıda fazla dikkat çekmek istemeyenler, sade ve koyu renkleri tercih ediyorlar. Tesettür kriterlerine göre üretilen bütün tesettür giysiler, özel olarak imal edilmektedir. Renk ve tasarım bakımından da, her yıl yüzlerce model kısa zamanda raflara çıkmaktadır.

 

ÖZ KÜLTÜRÜMÜZ TESETTÜR TAKIM ELBİSE ŞEKLİNDE KULLANILIR

 

Mesela, pardesü ile başörtüsü ayrılmaz ikilidir. Ayrıca, tunik ve tesettürlü pantolonda bir takımdır. Ferace ve başörtüsü, kap ve kaban ile başörtüsü takım oluşturmaktadır. Aradığınız mükemmel tesettür ürünlerini, kısa zamanda üreten ekiplerimiz, etkili modellerle, her yıl satışlarını hızlandırmaktadır. İnternet sitelerinde, yeni model olarak çıkan çoğu ürün, kısa zamanda tükenmektedir. Tasarım bakımından aradığınız özelliklere sahip olan tesettür giyim modelleri, renk bakımından aradığınız özelliklerle üretilmelidir.

 

TRANSPARAN VE DEKOLTE SÖZCÜKLERİ TESETTÜR GİYİMDE YOKTUR

 

Transparan giyim, vücudun üzerine tül giymek gibi bir şeydir. Transparan, cinsel görselliği oluşturan giyim tarzıdır. Dekolte giyim ise, göğüs kısmın aşırı açık olması, etek boyunun mini olması veya giyilen uzun bir giysinin, aşırı yırtmaçlı olması anlamında kullanılmaktadır. Bu tip giysiler, başörtüsü ile giymek çok abestir. Başörtüsünün tek başına tesettür olarak kabul edilmesi sonucunda, bu tip elbiselerle giyilir olmuştur. Dar ve yırtık kotlar, mini etekler ve dekolte giysiler, başörtüsü ile giyildiğinde, tesettür oluşmaz. Sadece abes bir giyim tarzı oluşur. Bütün tesettür giysi ve pardesü çeşitleri, takım olarak üretilmektedir. Takım olarak üretildikleri için renk ve tasarım bakımından, aradığınız uyum özelliklerini üzerinde barındırmaktadır.

Bir cevap yazın