Kışlık Klasik Tesettür Kombinleri Nasıldır?

 klasik tesettür giyimKış sezonunda klasik giyimde star parça olan trikolarda sıra dışı modeller vardır. Ayrıca canlı renklerin kullanıldığı etek ve pantolonlar kış aylarına renk katmaktadır. Örme kumaş, kaşe, kadife ve viskon kumaşlardan yapılmış etek ve elbiseler vitrinlerde yerini almıştır. Ayrıca tesettür kombinlerin vazgeçilmezi şallarda genç stilde değişik modeller vardır.

 

 Kışlık Tesettür Klasik Şal Modelleri Nasıldır?

 

Her ne kadar kış ayları da olsa şal seçiminde ince dokulular tercih edilir. Kullanımı rahat ve esnek yapıda olması tercih sebebi olmaktadır. Kış ayları olsa bile karışık renkli şallar favoriler arasındadır. Yaprak desenleri, ebruli desenler kış aylarında giyime renk katar. Koton kumaştan olan çiçek desenli eşarplar kış aylarının vazgeçilmezidir. Kareli, puantiyeli klasik giyimde kombinleri tamamlar.

 

Ayrıca özel davetlerde ipek şal şıklığı klasik tesettür giyim ve abiyelerde klas bir seçim olmaktadır. Ayrıca klasik giyimde leopar desenli eşarp kombine ağır bir hava katar. Hazır bone şallar ise pratikliğiyle klasik kombinlerde yerini alır. Şifon kumaştan yapılmış olması kombine zarafet katar. Kumlu tafta kumaştan yapılmış baş örtülerinde renk yelpazesinin geniş olduğu görülmektedir.

 

 Kış Sezonunun Klasik Büyük Beden Favorileri Nelerdir?

 

Kış aylarında büyük beden kaşe pantolonlar klasik kombinlerde kullanışlı ürünler arasındadır. Çok rahat olması ve sıcak tutması nedeniyle her gardıropta yerini alır. Yanlarında cepleri ve pilesiyle iş toplantılarında ve sosyal ortamlarda kalite yaratır. Büyük bedenlerde fazlalıkları kapatarak estetik bir görünüm sağlar. Ekoseli kumaş pantolonların üzerine klasik düz renk bluzlar kombinde kullanılır.

 

Boğazlı ya da balıkçı yaka bu bluzlarda asimetrik çizgili model ilgi görmektedir. Bilekte biten pantolonlar şık klasik tesettür giyim kombinlerinde kullanılır. Topuklu ayakkabı ile bulunduğu ortama resmiyet katar. Üzerine giyilen büyük beden bol ve dökümlü bluzlar vücut hatlarını kapatmaktadır. Boynu fularlı olan klasik bluzlar yandan bağlamalıdır.

 

 Simli Klasik Bluz Modelleri Nasıldır?

 

Kendinden simli bluzlar olduğu gibi simli iplerle işlenmiş bluz modelleri vardır. Siyah üzerine altın rengi simli işlemelerin olduğu model her yaş grubundan bayanın ilgisini çeker. Sadece genç stilde değil orta yaşlı olgun kadınlarda simli bluzları kendine yakıştırır. Kendinden simli bluzlarda canlı renklerde gümüş rengi simlerin bluzda şık durduğu görülür. Dar ve uzun eteklerle hoş bir uyum yakalar.

Bir cevap yazın