Kış Aylarını Kaban Şıklığı İle Geçirin!

tesettür kabanKış aylarında dış görünüşte ilk göze çarpan kaban olmaktadır. Bu yüzden şıklıkta kabana özen gösteren hanımlar trendleri takip eder. Kabanlar kış koleksiyonlarının önde gelen ürünleridir. Tesettür kaban şıklığı kombin edildiği çanta ayakkabı ve eşarpla bir bütün olarak ortaya çıkar. Bu yüzden kabanın kalitesini ortaya çıkarmak için kombinin diğer parçalarına özenle seçmek gerekir.

 

 En Çok Satan Kaban Modelleri Nelerdir?

 

Mağazaların vitrinlerini süsleyen ve en çok satan kabanların başında kapitone modeller gelir. Kapitoneden yapılmış kabanlar sokak stilinde rahat kullanım sağladığı gibi değişik ortamlara da hitap eder. Sosyal ortamda arkadaş buluşmalarında, işe veya okula giderken kullanıma uygundur.

 

Soğuk kış aylarında oldukça koruyucu özelliktedir. Kot pantolonla, taytlarla yapılan kombinlere eşlik eder. Önden fermuarlı olup, beli sıkı satan lastikli fermuarıyla kış aylarının vazgeçilmezleri arasındadır. Kapüşonlu olan bu kabanlarda beden aralığı da oldukça geniştir. Elli altı bedene kadar bulmak mümkündür ve her kilodaki kadına yakışır.

 

 Dar Kesim Kaban Modelleri Nasıldır?

 

Vücuda tam oturan dar kesim kabanlar doğru vücutlarda kullanıldığında çok estetik durur. Özellikle genç giyimin kaban tercihlerinde başta gelen modellerdendir. Şal yaka veya ceket yaka şeklinde olan bu modelde gövde kısmında çift sıra düğmeler yer alır.

 

Tesettür kaban modellerinde dar kesime sahip bu modelin beli tam olarak oturur ve kuşakla bağlanır. Kolu ve yakası kürklü çeşitleri vardır. Süet kumaştan olan, deri detaylara sahip modelleri bulunur. Diz kapağında boyu olan modellerin yanında bilekleri kapatacak boyda seçenekleri vardır.

 

 Kışlık Kareli Kaban Modelleri Nasıldır?

 

Kışlık kareli olan kabanlar genellikle kaşe kumaştan yapılır. Geniş yaka kesimine sahip modelleri olduğu gibi dik yaka veya bebe yaka olan kareli kabanlar vardır. Beli büzgülü ve ip kuşaklı olan bu model çok rahattır.

 

Uzun boya sahip olan bu modelin gri, bordo, krem, mavi gibi değişik renk seçenekleri bulunur. İri kareler olduğu gibi küçük kareli kumaşlarda kullanılır. Hem klasik hem spor kombinlere uyum sağlar. Bu yüzden hem sırt çantası hem klasik el çantasıyla kombin yapılır. Pamuklu kumaştan yapılan bu modelde astar bulunmaz.

Bir cevap yazın