Kap Şıklığı İle Özel Kombinlere Merahaba Deyin

 

C.M.N - Etek Ucu Dantelli Kap ZRD1090 Siyah (1)  Tesettür giyim dış giyim seçenekleri ile birbirinden özle seçenekleri bir araya getiriyor. Bu seçenekler arasında tarzı ve işlevi le öne çıkan kap işlevsel ve tasarım özellikleri ile bayanların ilk tercihi oluyor. Modern ve klasik seçeneklerle öze konseptler sunan Moda Selvim web adresi www.modaselvim.com ile özel seçenekler oluştururken bu seçenekleri birbirinden özel alışveriş fırsatları ile cazip alternatiflere dönüştürüyor.

 

Özel tasarımlar arasında yer alan şişme kap seçeneği modern tasarımı ile trendi yakalama fırsatı sağlarken çift düğmeli kaşe kap ile işlevsel bir seçeneğe sahip oluyorsunuz. Bu seçeneklere kemer ve kapüşon gibi özel detaylar da ekleyen Moda Selvim cazip tasarımlarla sizlere kap seçenekleri sunuyor.

 

Önü biritli seçeneklerle de özel seçenek oluşturan web adresi, şeritli kap ve gizli düğmeli kap seçenekleri ile zengin alternatifleri bir araya getiriyor. Kürklü kap seçenekleri ile de klasik modellere imza atan Moda Selvim, balıksırtı kap ve leopar desenli kap fırsatları ile özel tarz oluşturmanızı ve sıra dışı bir konsepte ulaşmanızı sağlıyor.

 

Fermuar detaylı kap ve hakim yaka kaplar zarif seçenekler olarak öne çıkıyor. Beli büzgülü kapların yanında beli bağcıklı kaplarda cazip seçenekler olarak öne çıkıyor. Özel tasarım peplum kapların yanında tasarım olarak kare tasarımlı kaplarda özel alternatifler oluşturuyor. Bu seçenekler eşarp ve ayakkabı aksesuarları kombinlenerek özel bir giyim tarzına dönüşüyor.

Bir cevap yazın