Kap Giyim Modellerinde Tarz Modeller

G.M.Z. Tesettür - ModaSelvimGenel olarak tesettürlü bayanların tercih ettiği kap, her geçen gün artan talep oranı ile tasarımcıların çeşit çeşit çalışmalar yaptığı bir dış giyim ürünüdür. Hem kış için hem de mevsimlik olarak kullanabilirsiniz. Bu yıl kiremit ve taba rengi inanılmaz satışlara sebep olmuştur. Tüm bayanların tarzına hitap eden renk renk beden beden kap modellerine ulaşabileceğiniz güvenilir online alışveriş sitesi www.modaselvim.com 7/24 hizmet sunmaktadır.

 

Abiye, dış giyim, eşofman, şal, eşarp ve çanta istediğiniz kombin yapabileceğiniz her ürünü bulabilirsiniz. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak istiyorsanız mutlaka siteyi ziyaret etmelisiniz. Şimdi size birkaç tüyo vermeliyiz çünkü kap alırken dikkat etmeniz gereken konular bulunmaktadır. Kap giymek istiyorum ama nasıl bir model almalıyım sorunuza son vermek istiyoruz. İşte size hayat kurtaran bilgiler;

 

1-Kilolu iseniz kesinlikle açık renk kap almamalısınız. Vücudunuzu saran, tam modeller tercih etmemelisiniz.

 

2-Boyunuz kısa ise çok kısa kap tercih etmeyin. Mutlaka çizgili desenli almak istiyorsanız enine değil boyuna desenleri almalısınız.

 

3-Yazın terletmeyen, kışında üşütmeyen naylonsu olmayan kumaşlar size çok daha uygun olacaktır.

 

4-Eşarbınızın uyumu en önemli detaylar arasındadır. Her eşarbı uydurabileceğiniz kap seçebilirsiniz.

 

5-Uzun ömürlü bir ürün arıyorsanız mutlaka nasıl yıkandığını da kontrol etmelisiniz. Kuru temizleme gerektiren ürünü makinede yıkadığınızda ürünün deforme olmasına sebep olabilirsiniz. Mutlaka yıkama talimatını kontrol etmelisiniz. Rengini soldurmamak için yüksek devirde yıkamamalısınız.

 

6-Kap aldığınız zaman altına geniş etekler yerine pantolon tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Modelinin görüntüsünü olumsuz etkileyecektir.

 

Alacağınız dış giyim ürününün rahat olması kadar size asalet katması da çok önemlidir. Bu tarz ürünlerin asil duruşu tüm bayanların gözdesi haline geldi. Kombin yapabilmek için kolaylık sağlayan bu modeller bayanları memnun etmektedir. Bu kadar trend ve gözde hale gelen bu ürünlerle birlikte tasarımlarda neredeyse bir yarış haline girdi. Birbirinden farklı modeller ve seçenekler ile bayanların ilgisi haline geldi. Neredeyse her bayanın gardrobunda birden fazla kap modeline rastlamak mümkün.

 

Sizde kendi tarzınızı oluşturmak, asaletinizi yansıtmak istiyorsanız online satış sitesinden sipariş verebilirsiniz. Kendi stilinize uygun mutlaka bulabilirsiniz. Özellikle kloş kap modelleri en çok tercih edilenler arasında bulunmaktadır. Ama kalça bölgeniz genişse kloş model sizi kilolu gösterecektir. Eğer cıvıl cıvıl neşeli bir insansanız mutlaka sarı, cam yeşili ya da pembe tercih etmelisiniz.

 

One comment

Bir cevap yazın