Kalem Formda Tasarlanan Tesettür Abiyeler

Bu sezon şıklığın ön plana çıktığı parçalar ile kombinler oluşturulmaktadır. Tesettür sitemiz içerisinde yer alan abiye kategorisinde en modern ve en asil parçalar yer almaktadır. Kalem form tesettür abiye modelleri şıklığı ile göz kamaştıran tasarımlardır. Üstelik bu tasarımlar üzerinde taş detaylarının ve kemer detayının bulunması da pek çok kişinin ilgisini çekmektedir.

Yeniliklere özgü hazırlanan tesettür abiye modellerinde kadife kumaş kullanımları bulunmaktadır. Yaka kısmı dik olan bu tarz abiyeler bedene uygun şekilde hazırlanarak topuklu ayakkabılar ile çok daha şık hale gelmektedir.

Uçuş Uçuş Tül Etek Modeli İle Satın Alınan Tesettür Abiyeler

Tesettür abiye modellerinde uçuş uçuş etekli ürünler en sevilenler arasındadır. Tül kumaşın kat kat tasarlanması ile oluşturulan bu modeller sezonun canlılığını yansıtmaktadır. Asil bir duruşu eğlenceli hale getirmek isteyen kişiler için tasarlanan bu abiyeler ilkbahar ve yaz sezonunu yansıtmaktadır.

Fakat renk seçimleri ile beraber sonbahar ve kış etkinliklerinde de kullanılan parçaların başında yer almaktadır. Tül etek formu abiyelerde en sevilen detaylardan biridir. Görsel bütünlük oluşturan bu parçalar sezon boyunca hazırlanan tesettür abiye kategorilerinde yer alan modellerdir.

Renkleri İle Göz Kamaştıran Tesettür Abiye Modellerinde Saten Kumaş Farklı

Renkleri ile tesettür abiye sezonu herkesin tarzını yansıtıyor. Üstelik tercih edilen modellerin renk geçişleri ve üzerinde kullanılan taş detayları da en sevilen görünümü yakalamaya yardımcıdır. Saten kumaş ile hazırlanan abiyelerin kuşak detayı belin inceliğini ortaya çıkarmaktadır.

Balon kol detayları şeklinde tasarlanan hakim yaka ve inci düğmeli abiyeler bu sezona şık bir dokunuş sunmaktadır. Bal rengi ve tarçın renklerinde tasarlanan modeller sayesinde asil duruş üst seviyeye taşınmaktadır. Yeni sezon içerisinde farklı renkleri ile bu saten kumaş tesettür abiyeler satın alınmaktadır.

Düz Kesim Tesettür Abiye Modellerinde Fiziği Öne Çıkarma

Düz kesim tesettür abiye modelleri fiziğin öne çıkmasını, ince ve uzun durmasını sağlamaktadır. Bu ürünlerin kumaşı da özenle seçilmektedir. Her tarz için üretilen bu modellerde yuvarlak bisiklet yaka detayı bulunmaktadır. Üstelik renk seçenekleri ve renk geçişleri geniş olan bu abiyeler tarzı yansıtmaktadır.

Detaylı incelemek için https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

Bir cevap yazın