Kadınların Tercihi Tesettür Tunik

Bahar aylarında tesettürlü kadınların en çok tercih ettiği ve çok sevdiği ürünler arasında yer alan ince kumaşı olan yazlık tesettür tunik yaz aylarının vazgeçilmez ürünüdür.

Hem şık bir görünüme kavuşturan hem de spor kombini ile günlük hayatta kullanılması için oldukça rahat bir kıyafettir. Her sezon yenilenen ürünler müşterilerin beğenisi ile bir adım öne geçmektedir.

Üründe Renk Uyumu

Tesettürlü kadınların her kombinde olduğu gibi yazlık tesettür tunik ürünlerinde de renk uyumu onlar için fazlasıyla önemlidir. Baştan aşağı bir uyumun oluşturulması için üründe alt ve üst parçaların renginin aynı olması ve desenin uyumlu olması gerekmektedir. Bu uyumların oluşturulmasından sonra kullanılacak olan şal ve eşarplar ile ürünlere son dokunuşlar yapılır.

Yeni sezonun modası olan müşterilerin farklı renkte kombinler yapması dikkat çekmektedir. Müşteriler modaya yön vermek için tuniklerde alt ve üst ürünün farklı renkte olmasına önem veriyor. Bu dokunuşlarının yanı sıra ürünün tasarımında kullanılan işleme, dantel ve çiçek detayların ile farklı ve hoş bir görünüm yaratmaktadır. Genellikle renklerin hareketini sağlamak için eşarp ve şallarla da desteklenmektedir. Aynı zamanda ayakkabı ve aksesuar ile da farklı bir görünüm yaratılmış olur.

Ürün Seçenekleri

Tunik denildiğinde müşterilerin aklına genellikle klasik görüntüler akıllar gelir. Bu dönemlerde bu klasik algılardan uzaklaşılmaktadır. Reyonlarda yerini alan hem günlük hem şık hem de spor ürünler sade, hoş ve iddialı olmak isteyen müşteriler için uyum sağlıyor. Genç kızların ilgi odağı olan spor tunik modelleri fazlasıyla kızların beğenisi altında yer alıyor.

Rahat Ürünler

Her yaş kitlesine hitap eden tunik ürünleri müşterilere oldukça kolay kombin rahatlığı sunmaktadır. Birçok parçayı tek parçada bulundurup hazır kombinler sunan ürünler müşterilerin hayatını fazlasıyla kolaylaştırmaktadır. En önemli avantajı ise günlük halihazırda kullanılabilmesidir. Birçok ürünü kendinde toplayan tunikler yeni sezona da damga vurmak için yeni ürünleri tasarlamaktadır.

Beğenilen ürünler arasında dar ve bol paçalı pantolonları, renkli gömlekler yer almaktadır. Abiye şıklığı yaratmak için taşlı, renkli ve pullu tunikler kolaylık açısından tercih edilmektedir. Özel gün ve günlük hayat ayrımı olmadan her ortama uyum sağlayan tunikler fazlasıyla müşteriler tarafından beğenilmektedir.

Yazlık tesettür tunik modellerimizi görmek için  https://www.modaselvim.com/tunik sayfamızı inceleyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın