İnsan İçin Giyinmek Önemli İhtiyaçtır

 

C.M.N - Etek Ucu Dantelli Kap ZRD1090 Taba (1)    Giyinmek, örtünmek, insana özgü bir davranıştır. Edep, haya, utanma, inanç ve namus gibi insana özgü duyguların karşılığı olan tesettür giyim ürünleri, aradığınız mükemmel çözümleri sunmaktadır. Tesettürün ne olduğunu bilmek gerekir. ‘örtünme’ anlamına gelen tesettür, bir modadır.

 

KIŞLIK KAP ÜRÜNLERİ İLE SICACIK KALIN

 

Kap ve kaban ürünleri, kış aylarının vazgeçilmez giysileridir. Tesettürlü giyimde, başörtüsü ve uzun etek ile takım olan kap ürünleri, yün, kaşe, kadife ve benzeri kışlık kumaşlardan üretilmektedir. Kışlık ürünler içerisinde en çok tercih edilen kap ve kaban ürünler, çok fazla tercih edilmektedir. Aradığınız şıklık yanında, tesettürlü giyinmenin huzurunu da sunan kap giysiler, düğmeli, kuşaklı, yakalı ve daha başka modellerle üretilmektedir.

 

BAŞÖRTÜSÜ VE ŞAL GİBİ GİYSİLERLE GİYİLMELİDİR

 

Başörtü, etek ve tesettür pantolon gibi ürünlerin üzerine giyilen kap ürünler, tesettür giyim anlayışının bir parçasıdır. Desen ve tasarım olarak uyumlu üretilen tesettür giyim modelleri, aradığınız zerafeti sunmaktadır. Bayanlar için her yaşa özel modellerini bulabilirsiniz. Kış aylarında sıcacık tutan tesettürlü kap  ve kaban ürünleri, birçok modelde üretilmektedir. Giyinmeyi sevenler için üretilen ürün, tezgâha gelmeden, internet sayfalarında, kısa zamanda tükenmektedir.

 

TESETTÜR GİYSİLERİ TAKIMDIR

 

Tesettür giysileri etek, bluz, tunik, abiye, kombin, tesettür pantolon, tesettür eşofman, kap, kaban, pardesü ve başörtüsü gibi ürünler, takım olarak giyilmektedir. Başörtüsü ile yırtık kot veya mini etek takım olmaz. Pardesü ile tasarım ve renk olarak uyumlu olan başörtüsü takımdır. Ayrıca, ayaklara kadar uzun olan etek çeşitleri de tesettür olmaktadır. Etek, bluz ve başörtüsü iç tesettür giyim olarak takım oluşturmaktadır. Mini ve dar etekle, başörtüsü veya şal abes bir moda türüdür. Anadolu’nun öz kültürü olan geleneksel giyim modelleri, tesettür kökenli giyim modelleridir. Geleneksel giyim modellerinin aslı olan tesettür giyim, Osmanlının giyim modası idi. İnanç kaynaklı bu giyim, Kurtuluş Savaşı annelerimizin savaşma nedenlerinden biriydi. Bu nedenle, tesettür giyim öz miraslarımızdan biridir. Korunması gereken değerler içerisinde olan tesettür giyim, bizi Avrupalıdan ayıran özelliklerden biridir.

 

HER YIL YENİ MODELLER ÜRETİLİYOR

 

Utanma, edep, haya, güzellik, çiçek, masumiyet, inanç ve namus gibi terimleri temsil eden tesettür giyim, toplumu ayakta tutan bir modadır. Aile yaşantısının inancımıza göre şekillenmesiyle ortaya çıkan tesettür giyim, dışarı ve içeri tesettür olarak ikiye ayrılmaktadır. Esasen tesettür eller, ayaklar ve yüz haricinde bütün vücudun, hatlar belli olmayacak şekilde kapanmasıdır. Osmanlı peçesi de tesettürdür. Avrupa’nın çıplaklık, çarpıklık ve cinsellik içeren modası, toplumların ahlakını ve aile anlayışını bozmuştur.

 

Her yıl yeni modellerle piyasaya çıkan tesettür modası, aradığınız mükemmel tasarımlarla karşınıza çıkmaktadır. Yeni renkler ve desenler, tasarımlar ve modeller, kap ve kaban gibi kışlık giysilere de yansımıştır. Yazlık ve kışlık modellerdeki renk ve tasarımlar farklıdır. Özellikle kışlık modellerdeki tasarımlarda, koyu renk hakimdir. Yazlık ürünlerde açık renkler hakimdir. Başörtüsü modelleri ise, her yıl değişmektedir. Her yıl değişen ve çeşitlenen başörtüsü modelleri, aradığınız mükemmel giyim modellerini sunmaktadır. Örtünmek isteyen bütün tesettür severler için özel olarak üretilen ürünler, birçok faydası vardır.

 

Ferace ürünler, bol ve ferah üretilmektedir. Bol olması yanında tam tesettür için giyilmektedir. Başörtüsü ile uyumlu üretilebilmektedir. Pardesü ve etek ürünleri de uygun modellerde üretilmektedir. Aradığınız mükemmel tasarımlarla üretilen ürünler, kısa zamanda tükenmektedir. İnternet sitelerinde, yeni ürün olarak çıkan yeni modeller, kısa zamanda tükenmektedir. Aslında, bütün modeller, üretim aşamasında, internet sitelerinde çok çabuk tükenmektedir. Beğendiğiniz modelleri hemen sipariş etmezseniz, kısa zamanda tükenebilir.

Kap modelleri ve tüm modeller https://www.modaselvim.com/ ‘da.

 

Bir cevap yazın