İlkbahar Tesettür Modası İçin Modaselvim.com Ziyaret Edin

Havalar ısınmaya başladıkça artık kıyafetlerin trendi de değişmeye başladı. Artık kalın kumaşlı kıyafetler gittikçe yerini ince kumaşlara ve açık renkli kıyafetlere bırakıyor. Özellikle ilkbahar ve yaz için yeni tunikler, pantolonlar, feraceler veya elbiseler üretilmeye başlandı.

Tunikler

Özellikle rahatlığı ve şıklığı sebebiyle tercih edilen tunikler kumaşları sayesinde de terletme yapmıyor. Bu sebepten ilkbahar için en çok kullanılan kıyafetlerden biri haline geliyor. Bebek mavisi, pudra pembesi, krem rengi gibi pastel renklerden üretilen tunikler özellikle tercih edilebiliyor. Günlük modellerde açık renkler daha çok tercih edilirken daha şık ve resmi gözükmek isteyenler için siyah tunikler hala oldukça yaygın. modaselvim.com sitesinde 2021 bahar ayları için üretilen altı püsküllü, birçok renkte yeni tunikleri görmek ve satın almak mümkün.

Feraceler

Rahatlığı ve kolaylığıyla sıkça tercih edilen feracaler, ilkbahar tesettür modası için de oldukça revaçta. Terletme yapmayan kumaşlı feraceler tercih edilirken her renk kullanılıyor. Daha açık renkli feraceler hem güneş ışınlarından korurken hem de daha taze bir görünüm sağlıyor. Günlük kullanımda açık renkli ve bol feraceler tercih ediliyor. Şıklık ve resmiyeti sağlamak için ise siyah her zaman tahtında yerini koruyor.

Şallar

İlkbahar tesettür modası genel olarak açık renklere sahne oluyor. Pastel renkler de bu sebepten şallarda da oldukça sık görülüyor. Mavi, pembe, gül kurusu, vişne çürüğü gibi birçok renk oldukça revaçta. Sadece tek renk şallardan ziyade desenli şallar da oldukça sık görülüyor. Genellikle çiçek motifleri olan bu şallar sade bir giyinme taze bir görünüm katıyor. Abiye bir kıyafet için şal arayanlar ise işlemeli ve taşlı modellerle karşılaşabilirler.

Pantolonlar

Mum jeans adı verilen bol pantolonlar rahatlıkları ve şık görünümü yüzünden bu sene oldukça moda haline geldi. Özellikle açık renk kumaşa sahip olan bu kot pantolonlar günlük hayatta kombinlerde oldukça tercih ediliyor. Özellikle üzerinde giyilen pastel mavi tunikle veya beyaz bir tişörtle kombinlendiğinde günlük şıklık yakalanmış oluyor. Beli ayarlanabilir düz paça kot pantolonlar da gömleklerle beraber giyilebilir. modaselvim.com sitesinde her renkten şık pantolona diğer her yere kıyasla uygun fiyatlarla satın almak mümkün.

 

Bir cevap yazın