Her Daim Şıklığın Sırrı Ferace

feraceHanımların her daim şık ve zarif olmaları toplum tarafından beklenilen ve takdir edilen bir davranıştır. Günümüzde kadınların da iş hayatına atılması, sosyal hayatta faaliyette bulunmalarının sonucu olarak hanımlar arasında kaçınılmaz bir şıklık yarışı oluşmaktadır. Her kadın güzel ve bakımlı görünmeyi sever. Özellikle tesettürlü kadınlarda aranılan şıklığı ve zarafeti yakalamanın en kolay yollarından biri de öncelikle birkaç tane ferace edinmek olacaktır.

 

Sade ve doğal görüntüsüyle yıllardır çok popüler olan feraceler günümüzde de moda haline geldi. Herhangi bir davete giderken de, alışverişe çıkarken de üzerinize giyerek hızlı bir şekilde hazırlanabilir ve dikkat çekici bir görünüm yakalayabilirsiniz. Uzun ve kapalı bir kıyafet olduğundan içerisine giyeceğiniz pantolon, etek, bluz ve hatta ayakkabı kombini yapmanıza gerek kalmadan birkaç dakika içerisinde çok şık ve elit bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

 

            Ferace tesettürlü bayanlar için bir kurtarıcı ve vazgeçilmez olduğundan çok çeşitli modellerini bulabilmeniz mümkündür. Son dönemlerde iyiden iyiye popüler hale gelen feracelerin kapüşonlu, uzun, kısa, renk renk, desen desen birçok çeşitleri bulunmaktadır. Tasarım ve duruş itibariyle de kadınların fiziki kusurlarını kapattığı için oldukça tercih edilmektedir. Fazla kilolarınızı kusursuzca örtmek ve saklamak için siyah feracelerden yardım alabilir, ayrıca kombininizi koyu renk başörtü ve topuklu ayakkabıyla tamamlayarak olduğunuzdan daha ince ve zarif bir görüntüye ulaşabilirsiniz.

 

Günlük kullanımlarınızda kapüşonlu feraceleri tercih ederek hem gün içinde rahatça hareket edebilir hem de şık bir hanımefendi olabilirsiniz. Feraceler kullanım açısından da son derece kolaydır. Uzun ve sade bir görüntüye sahip olduklarından sıradan bir şal veya başörtüsüyle kombininizi tamamlayabilir ve natürel bir güzelliğe bürünebilirsiniz. Özellikle abartıdan kaçınan sadece, çok fazla hareketli olmayan, doğal bir görüntüye sahip kıyafetleri tercih eden hanımlar için çok iyi bir tercih olacaktır.

 

Tesettür Allah’ın kadınlarımıza olan emri olduğundan bol, dökümlü, vücut hatlarını belli etmeyen feraceleri kullanarak asil, duru bir görünüme sahip olabilirsiniz. Feracenizi babet tarzında düztaban ayakkabılarla kombinleyerek günlük şıklığa kavuşabileceğiniz gibi stilettolarla kombinleyerek davet ve düğünlere de katılabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın