Hem Şık Hem Ucuz Tesettür Giyim Seçenekleri

ucuz tesettür giyimŞıklığın yanı sıra hesaplı giyinmek isteyenler için ucuz tesettür giyim ürünleri hiç olmadığı kadar farklı seçeneklere imza atmaya devam ediyor. Kışlık ve yazlık ürünlerin tamamında yapılan indirimler alıcıların yüzünü güldürüyor. Aynı zamanda dört mevsim giyilebilecek birçok farklı model de bu seçeneklerin içerisindedir.

 

 En Ucuz Tesettür Yelek Modelleri

 

Kot yelekler en ucuz tesettür giyim kategorisinde değerlendirilebilecek ilk ürünler. Yeni nesil yelek modellerindeki sportif motifler ve kullanılan kumaşlar, genç kuşağın da bu ürünlere yönelmesini sağladı. Özellikle incili kot yelekler hem konforlu hem de şık giyimlerin öncüsü kabul ediliyor.

 

Seyyar kemerli yelekler de bir diğer seçenek. Tamamen giyim zevkine bağlı olarak kemer çıkarılabilir. Önceki modellerine oranla çok daha spor giyimlerle kombin yapılabilme seçeneği, en büyük avantajlarından biri olarak görülüyor.

 

Özel kumaşları sayesinde bahar aylarında terletmeyen yelekler, mevsim geçişlerinde de giyenleri soğuk hava etkilerinden koruyor. Zümrüt, kiremit ve mor gibi renklerle zenginleştirilen içeriği alıcılara seçme şansı tanımaktadır.

 

 İndirimde Olan Diğer Tesettür Yelek Modelleri

 

Lazer kesim peplum yelekler indirim fırsatları ile birlikte alıcılara sunulan bir diğer üründür. Simetrik kesimleri ile istenilen şıklığı fazlasıyla yeni sahiplerine ulaştıran bu modellerde yarı yarıya indirimler söz konusudur. Hırka görünümlü yeleklerde öne çıkan güpür detayları alıcılara farklı tarzda imal edilen modelleri sunuyor.

 

Şişme yelekler de son üç yılda olduğu gibi bu yılın en gözde ürünleri arasında. Kürk kapüşonlu olan bu modeller hem soğuk hem de yağışlı havalarda alternatif olarak düşünülebilir. Şişme kumaşı çevresel şartlara ekstra dirençlidir.

 

Makinede ve elde yıkanabilir. Öne çıkan renkleri ise taba, haki, mor ve indigo renkleridir. Bebe mavisi ve pudra renklerine ev sahipliği yapan, tamamen özgün yelekler için de aynı kategorilere tıklamak yeterli olacaktır.

 

 En Ucuz Tesettür Triko Modelleri

 

Triko kategorisine tıklayan alıcılar bu alanda da kendilerine sunulan indirimli ürünlere göz atabilir. Boğazlı triko kazaklar ilk seçenekleri oluşturuyor.

 

Desensiz ve son derece minimal çizgilere sahip olan modellerin renkleri de en az ürünün kendisi kadar sadedir. Diğer ucuz triko modelleri arasında seyyar kolyeli triko tunikler ve deri detaylı elbiseler sıralanabilir.

Bir cevap yazın