Hangi Tunik Modelleri Bu Sezon Ön Planda ?

Tunik modelleri her yıl ve her mevsim ön plana çıkan önemli parçalardan bir tanesidir. Özellikle yaz aylarda, sıcak havalarda tunikler daha çok sık tercih edilmektedir. Bol kesimli ve hareketli desenleri sayesinde her yaşa ve her tarza uyum sağlamaktadır. Rengarenk tunik modelleri bu sene de popülerliğini korumaktadır.

Hangi Yazlık Tunik Modelleri Ön Planda?

Bir birinden farklı tunik modelleri her yıl olduğu gibi bu yaz sezonunda da bayanların beğenisine sunulmuştur. Bu sezon yazlık tesettür tunik modelleri içerisinde asimetrik kesimli seçenekler dikkat çekmektedir. Yaka kısmı bağlamalı, asimetrik kesimli tunik pantolon ile kolaylıkla kombin edilebilir. Düz kesimli tunikler de günlük kombin için doğru bir tercih olacaktır.

Bazı tunik modellerinde omuz kısmında inci işlemeleri bulunmaktadır. Şık ve zarif bir görüntü vermek isteyen bayanların tercihi bu tunik olabilir. Çizgili tunik modelleri farklı renk seçenekleri ile bayanların beğenisine sunulmaktadır. Son derece rahat ve sportif olan bu tunikler oldukça şık durmaktadır.

Günlük Tunik Modelleri Nasıl Kombin Etmek Mümkün?

Günlük kombinler için farklı seçenekler var. Özellikle de yazlık tesettür tunik modelleri oldukça kullanışlıdır. Rahat kesimli olmaları sebebi ile günlük hayatta sıkça kullanılmaktadır. Uzun ve hareketli desenlere sahip olan tunikleri düz renkli pantolon ile kombin etmek mümkün. İnce cep detaylı kot tunik ürünleri de yine pantolon ile sportif bir görüntü verecektir.

Günlük hayatta daha keskin ve klasik bir tarz için bayanlar daha düz renk tunik modellerine yönelebilir. Nakış veya inci detaylar tunik modellerini daha klasik yapmaktadır. Gömlek yaka tunik modelleri de bu tarz için uygundur.

Yaz Sezonunda Tuniklerde Hangi Renkler Tercih Edilmeli?

Tesettür tunik ürünlerinde çok fazla seçenek mevcuttur. Çiçek desenli tunikler ve düz çizgiler ön plana çıkmaktadır. Bu desenlerde beyaz renkler ve maviler dikkat çekmektedir. Krem ve kahve tonları da yaz sezonu için uygundur.

Gül kurusu, pudra ve pastel renkler yaz sezonu için tuniklerde görmek mümkün. Bazı bayanlar daha canlı renkleri tercih edebilirler. Genelde koyu renkler biraz daha geri planda kalmaktadır. Sıcağı çekmeyen açık tonlar bu sezon tuniklerde kullanılmıştır.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tunik adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın