Güzel Tarzda Kombine Yapmak

kombinKombine için her hanımın önceliklerinden birisi şık ve güzel bir görünüm kazanmak ve şık olmaktır. Ancak tesettür giyim kombin ürünlerini bir araya getirmek de düşünülmesi gereken bir konu şeklinde belirtilebilir İlk önce hanımlar kendi bedenlerini ve vücutlarını tanımalı ve ten renklerine uygun tercihler yapmalıdırlar. Ten rengine ve bedenine uygun olan tercihler yapıldıktan sonra renk uygunluğu tesettür giyim kombin modellerinde doğru olmalıdır.

 

 Kişinin Kendi Vücut Yapısını Tanıması

 

Seçilecek olan elbiselerin vücut yapısıyla orantılı olması gerekir. Ne çok fazla dar ne de çok fazla geniş elbise tercihi yapılmamalıdır. Bunun yanı sıra alt ve üst tesettür kombinesinde uyum belirlenmesi gerekir. Alt kısımda giyilecek etek eğer çok uzun ve geniş ise üst kısımda tercih edilecek tunik buna göre biraz kısa ve dar olmalıdır. Bunun dışında ten rengine uyumlu tercihler yapılması gerekir. Eğer birey açık ten rengine ehilse, açık mavi tercihindeki renkler uygun renkler olabilir. Fakat eğer biraz daha koyu ten rengine sahipse daha da açık renkler seçilmelidir. Bu renklerin içinde beyaz rengi önerilebilir. Tabi ki daha değişik seçimlerin de yapılması doğru olacaktır. Fakat bunun adına mutlaka olarak baştan aşağı inceleme yapılabilir.

 

  Renk Uyumunun Yakalaması

 

Elbise tercihleri için en mühim konular arasında olan bir diğer konu renk uyumu şeklinde açıklanabilir. Renk uyumunun yakalanmasından kasıt renk cümbüşünün yapılması değil, uygun renklerin birbiri ile kullanılmasıdır. Bu eşleşmenin yapılması adına mutlaka olarak birbirleriyle uyum içinde olan renklerin olduğu konusunda bilgi sahibi olunması gerekir.

 

 Moda Uzmanlarının Takip Edilmesi

 

Tesettür kıyafetlerinin günümüzde çok aşırı çeşitlilik kazanması ve hanımlar bakımından artık daha çok tercih edilmesinden ötürü, bu sahada seçkin moda uzmanlarının yetişmesine neden olmuştur. Birey de en güzel ve en iyi tesettür kombinelerini yakalamak adına alanında bilgili olan moda uzmanlarını takip ederek fikir edinebilir. Aynı zamanda markalardan da gereken yardımları alabilir. Kısaca olarak tesettür giyim adına uygun kombinasyonları yakalamak adına muhakkak olarak baştan aşağı gözden geçirilmesi gereklidir. Bu şekilde hem rahat hem de daha şık kombineler edilebilir.

Bir cevap yazın