Günlük Yaşamda Tesettür Takım

Günümüzde giysiler günlük yaşamın koşuşturmasına uygun olması açısından rahat ve kolaylıklar içermektedir. Örneğin tesettürün önemli bir parçası olan şallar bağlama derdine son vermek adına artık hazır olarak üretilmekte. İşte bu amaçla oldukça kullanışlı ve şık olan tesettür takım da son dönemde oldukça fazla ilgi görmektedir.

Tesettür takımlar günlük hayata kombin yapma derdinden kurtarmakla birlikte ayrıca bazı modelleri oldukça rahat ve şık olmalarıyla da tesettürlü kadınların tercihi olmaktadır.

Tesettür Takım Çeşitleri

Tesettür takım hem genç kadınlar tarafın hem de daha ileri yaştaki kadınların tercih listelerindedir. Her yaşa uygun modellerinin olduğu tesettür takımların çeşitleri şu şekildedir:

– Etekli Olan Tesettür Takımlar

Etek tesettürlü kadınlar tarafından tercih edilen giysilerden biridir. Etekleri kombin derdinden kurtaran etekli takımlar üstlerinde gömlek, bluz veya tunik gibi parçalarla kombinlenmiş oluyor. Bu takımlar şık bir gece veya daha rahat kumaştan yapılmış olanları günlük kullanım için oldukça uygundur. Her mevsime uygun olan modellerini bulmak mümkündür.

– Pantolonlu Takımlar

Pantolonlar özellikle kullanımındaki avantajdan dolayı çalışan kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Tesettür pantolon takımları da pantolon ve üstlerinde genellikle uzun olan ceket, gömlek, tunik ve bluzlarla kombin oluşturmaktadır. Her mevsim için uygun kumaş yapılarında olan modellerini bulmanın mümkün olduğu pantolon takımlar oldukça şık modellere de sahiptirler.

– Aerobik Takımlar

Genç tesettürlü kadınlar tarafından oldukça fazla tercih edilen bu takımlar adını aldığı aerobik kumaşından dolayı oldukça rahat ve hafif bir yapıda olmaktadır. Bu rahatlık ve hafiflik elbise seçiminde ön planda olduğu için aerobik takımlar da fazla seçilmektedir. Bu takımlar aerobik kumaştan olan bir üst ve aerobik kumaştan olan bir alttan oluşmaktadır. Pek çok farklı rengini bulmak mümkündür.

Tunik Takımlar

Tunikler tesettür giyimin artık vazgeçilmez bir parçası olduğundan farklı model ve tasarımda tunik bulmak artık oldukça kolay. Tesettür tunik takımlar tuniklerin etek, pantolon veya eşofman altı ile kombin yapıldığı takımlardır. Her mevsime uygun ve çeşit çeşit renkte bulmak oldukça kolaydır.

Yukarıdaki takımları ve daha fazlasını https://www.modaselvim.com/kombin-elbise sitesinden bulabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın