Gül Detaylı Ferace Modeli

gül desenli feraceTesettür giyimde sıklıkla tercih edilen yeni sezon ferace  modelleri oldukça şık ve zarif modellerden oluşuyor. Gül işlemeli detayları ile bu ferace rahat ve şık olmayı tercih edenlerin istedikleri her ortamda rahatlıkla kullanabileceği bir modeldir. Lacivert renkte olan modelin yaka kısmında ve kollarında Gül işleme detaylarındaki bulunuyor.

 

Gül şeklinde yapılan bu işlemeler sayesinde ferace istenildiğinde özel günlerde de rahatlıkla kullanılabilecek şık bir görünüme sahip olmuştur. Ürün içinde astar olmamasına rağmen iç kısmını göstermemektedir. Bu sayede istenildiğinde rahatlıkla kullanılabilir. Ürün tod kumaş kullanılarak hazırlamıştır. Yaz kış dört mevsim kullanılabilecek şık bir ferace modelidir. Detayları ile dikkat çeken yeni sezonun en çok tercih edilecek modelidir.

 

Ürünün rengi lacivert olduğundan farklı renk şallar ile rahatlıkla birlikte kullanılabilir. Tam beden olduğundan kullanılan bedene göre siparişler verilmesi durumunda sorun yaşanmadan rahatlıkla kullanılabilir. Kollarında bulunan gül detayları feracenin modeline daha da hoş ve modern bir görünüm katmaktadır.

 

Farklı bedenlere göre tercihler yapılarak günlük hayatta veya özel günlerde de rahatlıkla gül desenli ferace2kullanılabilir. İşlemelerin kattığı abiye havası sayesinde düğün, nişan gibi özel günlere gidecek olanlar da bu modeli rahatlıkla kullanarak şık olabilirler. Kapalı bayanların kullanabileceği bu model genç ve orta yaşlı bayanlara hitap etmektedir. Şık ve zarif seçimler yapmak isteyenler için oldukça doğru bir tercih olarak yeni sezonun bu modeli tercih edilebilir.

 

Bu modelde ön kısım fermuar detayı ile boydan boya rahatlıkla açılmaktadır. Bu sayede istenildiğinde rahatlıkla çıkartılıp giyilmektedir. Fermuar detayı da modele farklı bir hava katarak daha şık görünmesini sağlamaktadır. Kollarda bulunan gül işlemleri ile aynı model olan yaka işlemeleri modelin en dikkat çekici yönleridir.

 

Bu detaylar sayesinde farklı model arayan bayanlar için uygun bir seçim olacaktır. Ürün her mevsimde kullanılabilecek olması sayesinde farklı şallar ile kombin edilerek şık ve zarif bir şekilde bu tarz modeller tesettür giyim de dikkat çekecek şekilde kullanılabilir. Tam boy olduğundan kapalı bayanlar için daha iyi ve kapalı bir model olarak her zaman kullanılabilir.

Gül işlemeli ferace modelini buradan inceleyebilirsiniz: http://www.modaselvim.com/gul-islemeli-ferace-41380-laci

One comment

Bir cevap yazın