Giyinmeyi Seviyorum Kombinimi Yopıyorum

 

tesettur-kombinBayanlar için giyim konusu çok önemli bir husustur. Özellikle kapalı bayanlar açık bayanlar kadar kolay tesettür kombini yapamamakta ve uyum sağlama konusunda zorlanıp birçok mağaza gezmektedir. Eteğinden gömleğine eşarbından ayakkabısına kadar uyum sağlamaya çalışan kapalı bayanlar bu konuda açık bayanlardan daha çok yakınmaktadırlar.

Ayrıca açık bir bayanın kombini kapalı bir bayanın kombinindin daha ucuz bir maliyet oluşturmaktadır. Tesettür kombin yapan kapalı bayanlar seçici olmakta ve renk uyumu sağlamak adına ve kaliteli urun bulma konusunda ince okuyup sık dokurlar.

Mağazaların çoğunda açıklara uygun kıyafet satılmakta ve tesettür giyimleri daha az sayıda bulunmaktadır. Az sayıda bulunan mağazalarda seçici olan ve giyimini en iyi doğru şekilde tamamlamak isteyen bayanlar maliyeti en hesaplı olan mağazalara da yönelmektedirler.

Nasıl ki moda her mevsim değişmekte kapalı bayanlarda tesettür kombini yaparken moda renk ve biçimlerde kıyafet seçip güzel bir uyum sağlamak istemektedirler. Modacılar kapalı bayanların sesini duymuş olmalılar ki kombinelerini tamamlamak isteyen bayanlara rengârenk çeşitli desenlerden oluşan modaya uygun birçok seçenek sunmaktadırlar.

Sunulan birçok çeşidin içinden mevsime en uyumlu ve kendi zevk ve beden ölçülerine göre kıyafet seçip göze hitap edecek bir tesettür kombin ortaya çıkarmaktadırlar En az açık bir bayanın zarafetinde ve gösterisinde olacak nitelikte birçok çeşidin kapalı bayanlara sunulması ile istedikleri ve hayal ettikleri kombini tamamlamalarına katkı sağlamışlardır.

Zaman zaman istediği giyimi elde edemeyen kapalı bayanlar çeşitli kumaşlar seçerek hayalindeki elbiseyi çizerek kıyafet diktirmekte ve isterlerse kıyafet sorunlarına böyle de çözüm bulmaktadırlar. Giydiği çoraptan eşarplarının altına taktiği boneden tutunda gömleğinin renk ve kumaş çeşidiyle eteklerinin desenlerinin uyumuna kadar dikkat eden özenen ve uyumu seven zarif varlıklardır.

Bayanlar erkeklere göre giyim ve uyum konusunda hassas davranmalarından dolayı sık sık alışveriş yapmak isterler bu durum onların bir zaafıdır Tesettür giyimi kolay bir iş olmadığı apaçık ortadadır.

Bayanların giyime önem vermelerinden dolayı bir giyinmenin nasıl olması gerektiği konusu üzerinde bilgilidirler çünkü her gün farklı bir biçimde insanların karşısına geçmek ve beğenilmek isterler. Kısacası tesettür kombin her bayanın zorlandığı ama her defasında da en iyisine ve güzeline sahip olmak istemeleriyle zevk haline dönüştürdükleri bir hal almıştır.

 

Bir cevap yazın