Gençlere Yönelik Yazlık Ferace Modelleri

Yaz sezonunda tüm yaş kategorilerine uygun kıyafet tasarımları askılarda yerini almaktadır. Yazlık dış giyim ürünlerinin de yavaş yavaş vitrinlere gelmesi ile birlikte pek çok kişi yeni sezonu inceleyerek kendi tarzına uygun parçalar satın almaktadır. Sezonun genç tasarımlarından biri ise yazlık ferace modelleridir. Pek çok desen ve renkte gençlere özel olarak sunulan feraceler bulunmaktadır. Bu sezon beli kemerli ve lastikli, balon kol ve yarasa kol modelleri gençlere yönelik yazlık ferace tasarımlarındandır.

Balon Kol Yazlık Ferace Modelleri

Balon kol her daim tasarımı gençleştiren modellerden biridir. Kolların balon olması pek çok kişinin sevdiği özelliklerden biridir. Bu tarz modeller her sezon mutlaka farklı renk ve kumaş dokusunda tasarlanmaktadır. Balon kol yazlık ferace modellerinde bu sene belinde zarif kemer ya da kuşak bulunan ferace modelleri öne çıkmaktadır.

Aynı zamanda kolların üst kısmından kol ucu kısmına kadar uzanan ince işlemeler de yaz sezonunu yansıtacak şekilde özel olarak hazırlanmıştır. Kolların balon kısmının lastikli ve kurdeleli olması da gençlerin kendi tarzlarına uygun bir seçim yapmaları için seçenek oluşturmuştur.

Yarasa Kol Yazlık Ferace Modelleri

Modern görüntüsü ile yazlık ferace modelleri sezona damga vuran parçalardan biridir. Canlı mor rengi ve hardal sarısının kullanıldığı bu ferace modellerinde bel kısmında kalın kuşak detayı göz kamaştırmaktadır. Yaka kısmının bisiklet olması ise yazlık ferace modelleri arasında en rahat ve güzel görüntüye sahip olmasını sağlamaktadır.

Yarasa kol ferace modellerinin bazılarında cep detayı bulunurken bazı modellerinde ise cep konulmayarak sade bırakılmıştır. Özelikle yaz ayları için bu seçenek gençlerin en beğendiği detaylardan biri olmaktadır.

Yeni Sezon Renkleri İle Beli Kuşaklı Ferace Modelleri

Sezonun en beğenilen tatlı renklerinden biri pembedir. Pudra pembesi ve canlı pembe tonunda tasarlanan yazlık ferace modellerinin belinde bulunan kuşaklar ise farklı şekilde detaylandırılmıştır. Feracelerin bel kısmında bulunan kuşakların kalın ve ince olması kişiler için seçenek sunmaktadır. Aynı zamanda bu kuşaklar üzerinde inci, boncuk ve işleme detaylarının bulunması da şık davetler için tercih edilebilecek yazlık ferace modelini en iyi şekilde sunmaktadır.

 

Bir cevap yazın