Genç Giyimde Tesettür Tarzı Nasıl Oluşturulur?

Genç tesettür giyimGardırobunda çok fazla giysisi olup bir türlü tarzını bulamayanlar vardır. Çok giysi olması kişinin stilini yaratması için gerekmez. Az ama karakteristik parçalar kişiye stil oluşturur. Yapılan kombinlerin bu stile göre yapılması gerekir. Bu yüzden vitrinde görülen her giysinin alınması doğru bir alışveriş yöntemi değildir. Kendine uygun olmayan kıyafetlerle gardırobu doldurmak hem bütçeyi zorlar hem de amaca uygun değildir.

 

 Kolay Şekilde Genç Stil Nasıl Yaratılır?

 

Tarz oluşturmak için önce kişinin vücut özelliklerini tanıması gerekir. Vücut tipine bakarak güzel taraflar öne çıkartılır. Fazlalıklar ise kapatılacak şekilde kombinler yapılır. Genç tesettür giyim tarzına uygun modası geçmeyen ürünlerden gardıropta bulundurmak faydalıdır. Bunlardan biri likralı olan trikolardır.

 

Canlı renklerden seçilmiş düz renk uzun trikolar kış aylarında oldukça işlevseldir. Yanlarında yırtmaçları olan modellerden seçim yapılabilir. Çizgili model tuniklerde stil sahibi genç kadınların tercihidir. Ayrıca kapüşonlu tunikler hem modaya uygundur hem de genç stilin seçimlerini yansıtır. Uyumlu renklerden kombin yapmaya özen göstermek gerekir. Tayt ve bluz rengi, tunik ve pantolonlar uyumlu şekilde seçilir.

 

 Balon Kollu Tunik Modelleri

 

Balon kola sahip tunikler sempatik görünümüyle ilgi çeker. Kadınsılığı ön plana çıkarmayan ancak şıklıkta önemli bir görev yapan bu tuniklerde canlı renkler kullanılmıştır. Mint, bordo, fuşya, turkuaz gibi fon renkleri kullanılır. Onun üzerine yerleştirilen nakışlar tuniği süslemektedir. Genç tesettür giyim modellerinden olan bu modelde kollar balon şeklinde olup boyu diz kapağı altına kadardır. Etek uçlarında yer alan renkli çiçeklerden meydana gelen nakışlar vardır. Aynı nakışlar kollarda da mevcuttur.

 

 Genç Stilin Tulum Seçimleri Nasıldır?

 

Gençler arasında moda olan tulum tesettür giyimde farklı modellere sahiptir. Tulum üzerine eklenmiş etekler bulunur. Böylece önden bakıldığında pantolon arkadan bakınca etek görünümü oluşur. Ayrıca tulumun gövde kısmında kuş gözü şeklindeki detaylara yer verilerek tulum sadelikten kurtulmaktadır. Bunu yanında elbise görünümlü olup önünde kemere sahip olan tulumlarda mevcuttur. Düz renk ve nakışsız şekildedir. Tarz yaratan sade bir şıklık yaratmaktadır. Beli kuşaklı olup yeleğiyle takım olan modellerde oldukça şık ve kullanışlı olmaktadır.

Bir cevap yazın