Tesettür Giyim Modelleri Nelerdir?

Tesettür giyim, muhafazakar giyim olarak da bilinmektedir. Tesettür giyim modelleri arasında ise tunikler, pantolonlar, jeanlar, elbiseler ve etekler bulunmaktadır. Tesettür giyim ürünleri bakarken uyuma ve aynı zamanda kaliteye dikkat etmek gerekir. Bunun için de en doğru adres modaselvim.com internet adresidir. Uygun ve aynı zamanda kaliteli tesettür giyim için tesettür giyim modellerine bakmayı unutmayın!

Tesettür Giyim Nedir?

Tesettür giyim kapalı ya da muhafazakar giyim olarak da bilinir. Tesettür giyim ürünlerini kombinleme konusunda yaşanan zorluk da bilinmektedir. Bu nedenle ürünleri seçerken renk uyumuna ve kumaş özelliklerine dikkat etmek gerekir. Alt ve üst için ayrı kombin yapmakta zorlanan kişiler takım alanından ikili olarak da ürün satın alabilirler. Bu sayede kıyafetleri kombinleme konusunda herhangi bir zorluk yaşanmaz. Bu takımları yalnızca uygun bir eşarp ve ayakkabı ile tamamlamak gerekir. 

Tesettür Giyim Modelleri Nelerden Oluşur?

Her renk ve desende tesettür giyim ürünleri bulmak mümkündür. Geniş ürün çeşitliliği ile moda selvim tesettür giyim konusunda bir marka haline gelmiştir. Birbirleri ile uyum içinde modeller seçmek için renk filtresi yapabilir uyumlu olabilecek modelleri de inceleyebilirsiniz. İndirim dönemlerini takip ederek en uygun fiyatlardan tesettür giyim ürünlerine de sahip olabilirsiniz. Günlük ya da şık kıyafetler için ise kumaş türü filtreleyebilir ve buna göre ürünleri modellere göre tercih edebilirsiniz. Tesettür giyim tamamlayıcısı olan eşarp ve şal modellerine de aksesuar bölümünden göz atarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Tesettür Giyim Kombinlemek

Kombin konusu özellikle kadınlar için önemli ve bir o kadar da zor bir konudur. Tesettür giyim günlük olarak kombinlenmek istendiği takdirde üst için tunik ya da uzun sweat modellerine bakmak uygun olur. Bunun altına havuç kesim pantolon ya da skinny jean tercih edebilirsiniz. Günlük kullanımda uygun renk bir şal ile spor ayakkabı kullanarak hem rahat hem de güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Günlük kıyafeti biraz daha hareketlendirmek isterseniz kolye ya da bileklik ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Daha şık bir görüntü için ise elbise modellerine ya da şık pantolonlara da göz atarak kombin yapabilirsiniz.

Tesettür Giyimde Online Alışverişin Önemi

Günümüzde giyim sektörünün yoğun bir ilgi görmesi ve yoğun bir biçimde artması ile internet üzerinden yapılan tanıtımlar, sunumlar ve bu tanıtım ile sunumlara bağlı olarak satışlar da aynı paralelde bir o kadar artmış bulunmaktadır. Bilhassa mağazalardaki ürünleri; internet aracılığı ile tanıtmak, ürünleri halka sunmak ve satış yapmak birçok insan için zaman kaybını da ortadan kaldırmıştır.

 

Her sezona uygun tesettür elbise, tunik, ferace gibi tesettür giyim modellerini galerilerinde yayınlayan firmalar, çoğunlukla çıkarttığı markayı internet üzerinden tanıtarak sayfalarında satışa sunmaktadırlar. Günümüzde internet üzerinden kurulan site sayısı o kadar çoktur ki, tüketicilerin hangi sitelerin kaliteli ve güvenli, hangi sitelerin güvensiz olduğunu ayırt etmesi zorlaşmaya başlamıştır.

 

 Online Alışverişte Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

 

Siteler arasında bilgi akışı günden güne çoğalmaktadır. Günümüzde tesettürlü bayan sayısı da oldukça fazladır. Bu dönemde, satış yapan sitelerin ücret konularında aralarında astronomik rakamlar oynadığı görülmektedir. İyi bir tüketici olarak alınacak ürünleri önce tanıtım sitelerinde iyice araştırdıktan sonra almamız gerekir. Satış yapan siteleri araştırıp, en emin ve uygun fiyatın bulunduğu siteden almak önemlidir.

 

 Size Ulaşan Ürün Farklı Olabilir

 

İnternette yer alan siteler tesettür giyim ürünlerinin piyasalarda bulunduğu sitelerdir. Bu sitelerde hemen hemen tüm tesettür markalarını görmek mümkündür. Beğeniye sunulan bu ürünleri kumaş ve dikim kalitelerinden emin olmak ise bir sorun olmaktadır. Birçok kıyafetin alışveriş sitelerine geri iade edildiği bir dönemde, şikayetlerin hızla arttığı görülmektedir.

 

 Her Ürünün Özellikleri Dikkatlice İncelenmelidir

 

Dünyanın dört bir yanında insanlar; günlük giyim, abiye, spor giyim tarzında ürünler almak için internetten alışveriş yapmaktadırlar. Muhafazakar giyim tarzını seçen insanlar tesettür tunik, tesettür elbise, triko hırka, triko elbise, triko tunik, ceket, gömlek, etek, ferace, kap, mont, kombin, kişisel bakım ürünlerini, kozmetik ürünlerini, aksesuarları ve çeyiz ürünlerini alabilmek için online alışveriş sitelerini ziyaret etmektedir. Bu yüzden alışverişlerde güvenilir sayfaları ziyaret etmek önem taşımaktadır. Ekranda görülen kıyafet ile eve gelen kıyafet arasında fark olmamalıdır. Kıyafet özelliklerinde anlatılan her detayın elinize ulaşmış olması gerekir.

 

Tesettür giyim ile ilgili en kaliteli ürünlerin bulunduğu internet siteleri belirli bir kesime hitap etmekle birlikte, sayfalarında ekstradan kolye, künye, bileklik, küpe gibi aksesuarlar ile çanta, ayakkabı gibi kombinler gibi bitirici tasarımlar da sunarak tesettür bayan giyim kullanan bayanların hizmetine her çeşit ürünü sunmaktadırlar.

 

 

Keyifli Bir Seçimle Alınabilecek Yeni Sezon Pantolon Modelleri Nelerdir?

Hem günlük olarak birçok farklı yerde rahat bir gezme imkanı sunan birbirinden değişik pantolon çeşitleri aynı zamanda özellikle de iş yerlerinde hanımlarına büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Tabii burada iş yerlerinin durumuna ve kurallarına göre değişik pantolon seçenekleri tercih edebilmektedir. Bu bağlamda yeni sezon kapsamında zengin bir seçenek altında model ve renk ile uyum sağlamış olan birbirinden güzel pantolonlar çok uygun fiyatlar kapsamında satın alınabilir. Başta mavi renk olmak üzere değişik renkler altında hazırlanmış kot pantolonlar ile birlikte keten ya da kumaş pantolonları gibi farklı seçenekler altında tesettür giyim modelleri kapsamında güzel bir alışveriş yeni sezon içerisinde yapılabilir.

 

 Değişik seçenekleri ile birbirinden güzel pantolon modelleri

 

Kombin yapma konusunda özellikle hanımlar için büyük bir fırsat sunan ve harika bir görseller ortaya çıkaran tesettür giyim modelleri kapsamındaki pantolon çeşitleri, yeni sezon içerisinde farklı modelleri altında harika bir izlenim uyandırmaktadır. Özellikle koyu renkler başta olmak üzere dar paça pantolon çeşitleri bu sene moda konusunda ön plana çıkmaktadır. Tarz bir izlenim yaratan bu pantolon çeşitleri yine siyah renkli ve topuklu ayakkabılar ile harika bir uyum sağlayabilir. Yine yeni sezon kapsamında en çok ilgi gören pantolon seçeneklerinden biri de paçası katlı pantolon modelleridir. Farklı renkleri altında eskileri anlatan bu güzel pantolon modeli üzerine giyilecek gömlek veya şık bir bluz ile harika bir görsel sunabilir.

 

 Yeni sezon farklı pantolon çeşitleri

 

Yeni sezonda tesettür bayan giyim modelleri bakımından pantolon çeşitleri olarak hanımlar kendi kişisel zevk ve beğenilerine uygun bir şekilde ve çok uygun fiyatlar kapsamında satın alma şansını elde edebilir. Özellikle petek desenli pantolon çeşitleri bu kışın sıcak tutma konusunda da hanımları büyük bir fırsat sağlamaktadır. Ayrıca her sene olduğu gibi bu yıl da yine karizmatik bir üzüm uyandıran bilek boy pantolon seçenekleri de yine ön plandadır. Bütün bu değişik pantolon çeşitleri içerisinden hem günlük olarak hem de iş yerleri adına tüm hanımlar bütçeleri dahilinde Modaselvim sitesi aracılığı ile keyifli bir alışveriş şansını elde edebilir.

 

Tesettür Giyimde Modanın Önemi

 

Eski dönemleri birçok kadın hatırlar ki tesettür giyim modası kapsamında çok fazla seçenek bulunmadığından dolayı hanımlar büyük bir sıkıntı çeker ve yeni sezon içerisinde piyasaya çıkmış olan az bir model arasından seçim yapmak zorunda kalırdı. Günümüzde ise üretici firmalar ve moda uzmanları bu konuda her sene daha fazla ve zengin bir seçenek kapsamında birbirinden özel tesettür giyimleri piyasaya sunmakta ve hanımları bu konuda büyük bir rahatlık ile keyifli bir alışveriş gerçekleştirme şansını sunmaktadır. Eşarptan tutun da iç ve dış giyim kapsamında tüm farklı giyim örnekleri kapsamında oldukça detaylı bir giyim gerçekleştirilmesi gerektiğinden dolayı tesettür giyim modası bu konuda büyük bir önem taşımaktadır. Özellikle tesettür giyimler kapsamında farklı modeller için rengin de hoş bir izlenim yaratması büyük bir önem taşımaktadır.

 

 Tesettür giyim modası

 

Özellikle gün geçtikçe daha fazla seçenek kapsamında tesettür giyim modası zengin hale geldiğinden dolayı hanımlar için ayrı bir önem taşımaktadır. Üstelik bu konuda Modaselvim gibi kaliteli alışveriş siteleri gün geçtikçe daha fazla öneme sahip olmakta ve tüm farklı giyim örnekleri kapsamında zengin bir fırsatı hanımdan huzuruna sunmaktadır. Üstelik artık tamamen özel kreasyonları altında üretimleri gerçekleştirilen ve farklı giysiler ile harika bir kombin yaratma imkanı tadını tesettür giyimler bu tür kaliteli siteleri bünyesinde oldukça uygun fiyatlar altında da satışları gerçekleştirilmektedir. Eski zamanlarda seçeneğin az olduğundan dolayı tesettür giyimler yeni sezondaki modelleri hanımlar tarafından çok daha büyük bir önem taşımaktadır.

 

Birbirinden güzel tesettür giyim örnekleri

 

Hem iç giyim adına hem de dış giyim konusunda birbirinden değişik tesettür giyim modası kapsamında en güzel modelleri bu kaliteli site içerisinde bulabilir ve bütçenize aşmadan keyifli bir alışveriş yakalama şansını elde edebilirsiniz. En harika model ve renkleri altındaki elbise yaka abiyeler ile birlikte pantolon seçeneklerinin yanı sıra dış giyim olarak panço veya pelerin, kap ve kaban gibi daha birçok değişik seçenek oldukça uygun fiyatları altında keyifli bir alışveriş imkanı kapsamında sizleri bekliyor. Daha detaylı bilgi için hemen siteye girebilir ve tüm ürünlerin resimlerine bakmak suretiyle alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

Eşofman Seçeneklerinde Bu Sene Neler Var?

 

Tüm hanımların günün getirdiği yoğunluğun ardından rahatlamak ve ister evde ya da dışarı çıkınca da keyifli bir gezinti yapmak için tercih ettikleri en önemli giysi örneklerinden biri hiç şüphesiz tesettür giyim altında farklı tasarımları eşliğinde üretimleri gerçekleştirilmiş olan eşofman takımlarıdır. Bunun bilincinde olan birbirinden farklı moda uzmanları ve üretici firmalar da yeni sezon kapsamında rengarenk renkler altındaki en güzel desenler ile hazırlanmış olan eşofman çeşitlerini piyasa sunmuş durumdadır.

 

Farklı tercihlere göre satın alınabilecek en harika tek veya takım halindeki eşofman seçenekleri arasında Modaselvim içerisinde giriş yaparak büyük bir keyifle alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. İş yerlerinde ya da evde yaşanan yoğunluğun ardından hem görsel anlamda hoş bir izlenim yaratan hem de büyük bir rahatlık sunan eşofman takımları ile dilediğinizi yapabilirsiniz.

 

 Yeni sezon itibarıyla farklı eşofman modelleri

 

Yeni sezon kapsamında piyasaya sunulmuş olan tesettür giyim seçenekleri arasındaki eşofman takımları arasında kadife modeller büyük bir ilgi görmektedir. Parlak görünümleri ve alt ve üst olmak üzere farklı bir uyum sağlamış olan değişik renklerdeki eşofman takımları tercih edilebilir. Ayrıca zarif bir görünüm veren çift renkli bir şekilde tasarım yapılmış modellerde bu sene estetik bir görünüm sunması ile büyük ve talep almaktadır. Yoğun bir şekilde satışları yapılan bu eşofman takımları için tükenmeden hemen bu kalite siteye giriş yapabilir ve çok uygun fiyatlar sayesinde satın alma şansını kullanabilirsiniz.

 

En harika eşofman modelleri burada

 

Birbirinden güzel renkler ve tasarımlar altında üretimleri gerçekleştirmiş olan tesettür eşofman seçenekleri tüm hanımların kendi kişisel zevklerini bağlı kalarak satın al böcekleri modeller bulunmaktadır. Üstelik bordo ve zümrüt ile birlikte davet renklerin harika bir görsel sağladığı yeni sezon eşofman takımları aynı zamanda beyaz ve pembenin bir araya getirerek mükemmel bir görünüm yarattığı seçeneklerde ilgi görmektedir. Ayrıca yine beyaz ile mavi ve su yeşili veya mürdüm renkleri de mükemmel bir uyum sağlamış görünüyor. Bütün değişik beden ve boylara göre bir seçim yapılabilir ve en güzel seçenekler Modaselvim güvencesi altında eşofmanlar satın alınabilir.

 

2018 Yılı Tesettür Giyim Trendleri

 

Tesettür giyim de belki de en çok dikkat çeken kısım şal ve eşarpların bağlanma şekli, desenleri ve renkleridir. Herkesin sürekli kullandığı bir bağlama şekli olsa da 2018 yılının en moda şal trendlerini biliyor musunuz? İşte size günlük hayatınıza kolaylıkla adapte edebileceğiniz en moda şal tarzları…

 

1-Şalınızın üzerini aksesuarlar ile zenginleştirin: Her gün bağladığınız boynunuzdan sarkan şalınızın uçlarını bir kaç tane yüzük yardımıyla zenginleştirip yepyeni bir tarz yaratabilirsiniz. Eğer daha sade ama dikkat çekici bir tarz istiyorsanız düz renkli yüzükler kullanabilirsiniz eğer daha şatafatlı bir görünüm istiyorsanız taşlı yüzüklerle de şalınızın görünümü zenginleştirebilirsiniz. Unutmayın ki tesettür giyim kurallarına göre giyinmek trendlerin gerisinde kalmak anlamına gelmiyor.

 

2-Büyük küpeler takın: Özellikle Arap kadınlarının severek kullandığı bu tarz 2018 yılının trendleri arasında yerini almış durumda. Tesettür giyim endüstrisinin hızla büyümesi modayı çok seven Arap kadınlarının da üzerine ilgiyi yöneltmiş durumda. Kulaklarınızı kapatacak şekilde şalınızı bağlayın ve büyük küpeler takın. Yeni sezonda büyük ve taşlı küpeler oldukça moda! Küpelerinizi göstererek şal takmanın bir diğer yolu da şalınızı türban şeklinde bağlamaktır.

 

3-Gözlük kullanın: İster gözünüz bozuk olsun ister olmasın bu sezon günlük hayatta çerçeveli gözlüklere sahip olmak çok moda. Gözlük takarken başörtünüzü çok sıkı bağlarsanız kulaklarınızda gözlük saplarının da yarattığı baskıdan dolayı acıma hissi oluşabilir. Bunu saçınıza bir bone takarak ve başörtünüzü daha serbest biçimde bağlayarak önleyebilirsiniz.

 

4-Yüzünüzün şekline en uygun bağlama şeklini bulun: 2018 yılı her ne kadar başörtüsünde rahat şıklığı ön plana çıkarsa da yüzünüze en uygun şekli bulmanız konusunda da ısrarcı davranıyor. Tesettür giyimin belki de en önemli parçası olan başörtünüzü yüzünüzün şekline göre bağlayıp şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

 

-Oval Yüzler: Kadınların en çok sahip olmak istedikleri bu yüz şekline sahipseniz çok şanslısınız. Çünkü her modeli rahatlıkla deneyebilirsiniz.

 

-Dikdörtgen Yüzler: Muhakkak bone kullanmalısınız. Bone sayesinde yüz çizginiz daha kısa görünecek ve oval görünüme yaklaşacaktır.

 

-Kare Yüzler: Keskin yüz hatlarınızı daha yumuşak çizgilere yaklaştıracak modelleri denemelisiniz. Eşarp ve şalınızı sımsıkı bağlamak yerine daha serbest formlarda kullanmayı denemelisiniz.

 

-Yuvarlak yüzler: Yuvarlak yüz hatlarına sahipseniz mutlaka bonenizin başörtünüzden çıkıp görünmemesine dikkat etmelisiniz. Bonenizi ve yanaklarınızı gizleyerek böylece yüzünüze daha uzun bir görünüş kazandırabilirsiniz.